LinkedIn Profile

Access Art Republic historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal GICS Sector GICS Industry
private:artrepublic-2 1543263 May 22nd, 2019 12:00AM Art Republic 46 11.00 Open Fine Art May 22nd, 2019 10:01AM May 22nd, 2019 10:01AM Art Republic is opgericht met als hoofddoel kunst en cultuur in het algemeen en de beeldende kunst in het bijzonder te stimuleren. Gaandeweg is echter een organisatie ontstaan die alle terreinen onderzoekt waar artistieke processen een bijdrage kunnen leveren. Om zo creatieve talenten op een andere manier te gebruiken dan alleen voor kunst in traditionele zin. Bijvoorbeeld d.m.v. integratie in het bedrijfsleven en de multimedia- en entertainmentbranche. Sinds haar oprichting in 2005 is Art Republic uitgegroeid tot een omvangrijk netwerk van gerenommeerde, creatieve professionals. Tot onze relaties behoren diverse binnenlandse- en buitenlandse ministeries, overheidsorganisaties en multinationals. Open Kunstbemiddeling, Concept Ontwikkeling, Artiestenrepresentatie, Kunst en Vormgeving, Kunstentertainment, Creatieve Oplossingen, Multimedia Producties, Kunstfaciliteiten Open
private:artrepublic-2 1543263 Nov 7th, 2017 12:00AM Art Republic 35 12.00 Open Fine Art Nov 7th, 2017 06:28PM Nov 7th, 2017 06:28PM Art Republic is opgericht met als hoofddoel kunst en cultuur in het algemeen en de beeldende kunst in het bijzonder te stimuleren. Gaandeweg is echter een organisatie ontstaan die alle terreinen onderzoekt waar artistieke processen een bijdrage kunnen leveren. Om zo creatieve talenten op een andere manier te gebruiken dan alleen voor kunst in traditionele zin. Bijvoorbeeld d.m.v. integratie in het bedrijfsleven en de multimedia- en entertainmentbranche. Sinds haar oprichting in 2005 is Art Republic uitgegroeid tot een omvangrijk netwerk van gerenommeerde, creatieve professionals. Tot onze relaties behoren diverse binnenlandse- en buitenlandse ministeries, overheidsorganisaties en multinationals.
private:artrepublic-2 1543263 Nov 1st, 2017 12:00AM Art Republic 35 12.00 Open Fine Art Nov 1st, 2017 06:02AM Nov 1st, 2017 06:02AM Art Republic is opgericht met als hoofddoel kunst en cultuur in het algemeen en de beeldende kunst in het bijzonder te stimuleren. Gaandeweg is echter een organisatie ontstaan die alle terreinen onderzoekt waar artistieke processen een bijdrage kunnen leveren. Om zo creatieve talenten op een andere manier te gebruiken dan alleen voor kunst in traditionele zin. Bijvoorbeeld d.m.v. integratie in het bedrijfsleven en de multimedia- en entertainmentbranche. Sinds haar oprichting in 2005 is Art Republic uitgegroeid tot een omvangrijk netwerk van gerenommeerde, creatieve professionals. Tot onze relaties behoren diverse binnenlandse- en buitenlandse ministeries, overheidsorganisaties en multinationals.

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.