LinkedIn Profile

Access Atrivision historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal GICS Sector GICS Industry
private:atrivision-2 232717 May 22nd, 2019 12:00AM Atrivision 878 9.00 Open E-Learning May 22nd, 2019 11:03AM May 22nd, 2019 11:03AM Atrivision is a specialist in learning and development. Open Learning Process outsourcing, Onboarding, Learning Services, Human Resource Development, Opleidingsadministratie, Advies, Learning Management Systems, Performance Support, Talent Management Solutions, Managed Learning Services, Micro Learning, Didactisch advies Open Barbara Strozzilaan 201 Amsterdam North Holland NL 1083
private:atrivision-2 232717 Mar 23rd, 2018 12:00AM Atrivision 860 4.00 Open Human Resources Mar 23rd, 2017 10:51AM Mar 23rd, 2017 10:51AM De ontwikkeling van medewerkers is de sleutel voor het succes van iedere organisatie. Door te blijven leren en ontwikkelen functioneren mensen, organisaties en de maatschappij als geheel beter. Atrivision helpt organisaties met consultancy, outsourcing en e-learning om opleiding, training en talentontwikkeling van medewerkers te optimaliseren. Atrivision staat voor ‘a triune vision’, onze visie waarbinnen de drie-eenheid van organisatiestrategie, kennis & leren en technologie centraal staat. Door de verbinding van deze elementen bieden wij onze klanten oplossingen op het gebied van leren en ontwikkelen die het verschil maken. Van gemakkelijk ‘zoeken en boeken’ ter ondersteuning van het leren, tot een volledige Talent Management oplossing. We leggen de verbinding tussen leren, talent en strategie en werken als verlengstuk van de organisatie: u bepaalt de strategie, Atrivision voert het voor u uit. Atrivision werkt voor verschillende organisaties binnen de overheid, zorg en het bedrijfsleven.
private:atrivision-2 232717 Feb 17th, 2018 12:00AM Atrivision 860 4.00 Open Human Resources Feb 17th, 2018 02:25PM Feb 17th, 2018 02:25PM De ontwikkeling van medewerkers is de sleutel voor het succes van iedere organisatie. Door te blijven leren en ontwikkelen functioneren mensen, organisaties en de maatschappij als geheel beter. Atrivision helpt organisaties met consultancy, outsourcing en e-learning om opleiding, training en talentontwikkeling van medewerkers te optimaliseren. Atrivision staat voor ‘a triune vision’, onze visie waarbinnen de drie-eenheid van organisatiestrategie, kennis & leren en technologie centraal staat. Door de verbinding van deze elementen bieden wij onze klanten oplossingen op het gebied van leren en ontwikkelen die het verschil maken. Van gemakkelijk ‘zoeken en boeken’ ter ondersteuning van het leren, tot een volledige Talent Management oplossing. We leggen de verbinding tussen leren, talent en strategie en werken als verlengstuk van de organisatie: u bepaalt de strategie, Atrivision voert het voor u uit. Atrivision werkt voor verschillende organisaties binnen de overheid, zorg en het bedrijfsleven.
private:atrivision-2 232717 Feb 16th, 2018 12:00AM Atrivision 860 4.00 Open Human Resources Feb 16th, 2017 08:15AM Feb 16th, 2017 08:15AM De ontwikkeling van medewerkers is de sleutel voor het succes van iedere organisatie. Door te blijven leren en ontwikkelen functioneren mensen, organisaties en de maatschappij als geheel beter. Atrivision helpt organisaties met consultancy, outsourcing en e-learning om opleiding, training en talentontwikkeling van medewerkers te optimaliseren. Atrivision staat voor ‘a triune vision’, onze visie waarbinnen de drie-eenheid van organisatiestrategie, kennis & leren en technologie centraal staat. Door de verbinding van deze elementen bieden wij onze klanten oplossingen op het gebied van leren en ontwikkelen die het verschil maken. Van gemakkelijk ‘zoeken en boeken’ ter ondersteuning van het leren, tot een volledige Talent Management oplossing. We leggen de verbinding tussen leren, talent en strategie en werken als verlengstuk van de organisatie: u bepaalt de strategie, Atrivision voert het voor u uit. Atrivision werkt voor verschillende organisaties binnen de overheid, zorg en het bedrijfsleven.
private:atrivision-2 232717 Feb 15th, 2018 12:00AM Atrivision 860 4.00 Open Human Resources Feb 15th, 2017 10:07AM Feb 15th, 2017 10:07AM De ontwikkeling van medewerkers is de sleutel voor het succes van iedere organisatie. Door te blijven leren en ontwikkelen functioneren mensen, organisaties en de maatschappij als geheel beter. Atrivision helpt organisaties met consultancy, outsourcing en e-learning om opleiding, training en talentontwikkeling van medewerkers te optimaliseren. Atrivision staat voor ‘a triune vision’, onze visie waarbinnen de drie-eenheid van organisatiestrategie, kennis & leren en technologie centraal staat. Door de verbinding van deze elementen bieden wij onze klanten oplossingen op het gebied van leren en ontwikkelen die het verschil maken. Van gemakkelijk ‘zoeken en boeken’ ter ondersteuning van het leren, tot een volledige Talent Management oplossing. We leggen de verbinding tussen leren, talent en strategie en werken als verlengstuk van de organisatie: u bepaalt de strategie, Atrivision voert het voor u uit. Atrivision werkt voor verschillende organisaties binnen de overheid, zorg en het bedrijfsleven.
private:atrivision-2 232717 Feb 14th, 2018 12:00AM Atrivision 860 4.00 Open Human Resources Feb 14th, 2017 01:50PM Feb 14th, 2017 01:50PM De ontwikkeling van medewerkers is de sleutel voor het succes van iedere organisatie. Door te blijven leren en ontwikkelen functioneren mensen, organisaties en de maatschappij als geheel beter. Atrivision helpt organisaties met consultancy, outsourcing en e-learning om opleiding, training en talentontwikkeling van medewerkers te optimaliseren. Atrivision staat voor ‘a triune vision’, onze visie waarbinnen de drie-eenheid van organisatiestrategie, kennis & leren en technologie centraal staat. Door de verbinding van deze elementen bieden wij onze klanten oplossingen op het gebied van leren en ontwikkelen die het verschil maken. Van gemakkelijk ‘zoeken en boeken’ ter ondersteuning van het leren, tot een volledige Talent Management oplossing. We leggen de verbinding tussen leren, talent en strategie en werken als verlengstuk van de organisatie: u bepaalt de strategie, Atrivision voert het voor u uit. Atrivision werkt voor verschillende organisaties binnen de overheid, zorg en het bedrijfsleven.
private:atrivision-2 232717 Feb 13th, 2018 12:00AM Atrivision 860 4.00 Open Human Resources Feb 13th, 2017 04:11PM Feb 13th, 2017 04:11PM De ontwikkeling van medewerkers is de sleutel voor het succes van iedere organisatie. Door te blijven leren en ontwikkelen functioneren mensen, organisaties en de maatschappij als geheel beter. Atrivision helpt organisaties met consultancy, outsourcing en e-learning om opleiding, training en talentontwikkeling van medewerkers te optimaliseren. Atrivision staat voor ‘a triune vision’, onze visie waarbinnen de drie-eenheid van organisatiestrategie, kennis & leren en technologie centraal staat. Door de verbinding van deze elementen bieden wij onze klanten oplossingen op het gebied van leren en ontwikkelen die het verschil maken. Van gemakkelijk ‘zoeken en boeken’ ter ondersteuning van het leren, tot een volledige Talent Management oplossing. We leggen de verbinding tussen leren, talent en strategie en werken als verlengstuk van de organisatie: u bepaalt de strategie, Atrivision voert het voor u uit. Atrivision werkt voor verschillende organisaties binnen de overheid, zorg en het bedrijfsleven.
private:atrivision-2 232717 Feb 12th, 2018 12:00AM Atrivision 860 4.00 Open Human Resources Feb 12th, 2017 04:15AM Feb 12th, 2017 04:15AM De ontwikkeling van medewerkers is de sleutel voor het succes van iedere organisatie. Door te blijven leren en ontwikkelen functioneren mensen, organisaties en de maatschappij als geheel beter. Atrivision helpt organisaties met consultancy, outsourcing en e-learning om opleiding, training en talentontwikkeling van medewerkers te optimaliseren. Atrivision staat voor ‘a triune vision’, onze visie waarbinnen de drie-eenheid van organisatiestrategie, kennis & leren en technologie centraal staat. Door de verbinding van deze elementen bieden wij onze klanten oplossingen op het gebied van leren en ontwikkelen die het verschil maken. Van gemakkelijk ‘zoeken en boeken’ ter ondersteuning van het leren, tot een volledige Talent Management oplossing. We leggen de verbinding tussen leren, talent en strategie en werken als verlengstuk van de organisatie: u bepaalt de strategie, Atrivision voert het voor u uit. Atrivision werkt voor verschillende organisaties binnen de overheid, zorg en het bedrijfsleven.
private:atrivision-2 232717 Feb 11th, 2018 12:00AM Atrivision 860 4.00 Open Human Resources Feb 11th, 2017 05:35AM Feb 11th, 2017 05:35AM De ontwikkeling van medewerkers is de sleutel voor het succes van iedere organisatie. Door te blijven leren en ontwikkelen functioneren mensen, organisaties en de maatschappij als geheel beter. Atrivision helpt organisaties met consultancy, outsourcing en e-learning om opleiding, training en talentontwikkeling van medewerkers te optimaliseren. Atrivision staat voor ‘a triune vision’, onze visie waarbinnen de drie-eenheid van organisatiestrategie, kennis & leren en technologie centraal staat. Door de verbinding van deze elementen bieden wij onze klanten oplossingen op het gebied van leren en ontwikkelen die het verschil maken. Van gemakkelijk ‘zoeken en boeken’ ter ondersteuning van het leren, tot een volledige Talent Management oplossing. We leggen de verbinding tussen leren, talent en strategie en werken als verlengstuk van de organisatie: u bepaalt de strategie, Atrivision voert het voor u uit. Atrivision werkt voor verschillende organisaties binnen de overheid, zorg en het bedrijfsleven.
private:atrivision-2 232717 Feb 10th, 2018 12:00AM Atrivision 860 4.00 Open Human Resources Feb 10th, 2017 06:43AM Feb 10th, 2017 06:43AM De ontwikkeling van medewerkers is de sleutel voor het succes van iedere organisatie. Door te blijven leren en ontwikkelen functioneren mensen, organisaties en de maatschappij als geheel beter. Atrivision helpt organisaties met consultancy, outsourcing en e-learning om opleiding, training en talentontwikkeling van medewerkers te optimaliseren. Atrivision staat voor ‘a triune vision’, onze visie waarbinnen de drie-eenheid van organisatiestrategie, kennis & leren en technologie centraal staat. Door de verbinding van deze elementen bieden wij onze klanten oplossingen op het gebied van leren en ontwikkelen die het verschil maken. Van gemakkelijk ‘zoeken en boeken’ ter ondersteuning van het leren, tot een volledige Talent Management oplossing. We leggen de verbinding tussen leren, talent en strategie en werken als verlengstuk van de organisatie: u bepaalt de strategie, Atrivision voert het voor u uit. Atrivision werkt voor verschillende organisaties binnen de overheid, zorg en het bedrijfsleven.

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.