LinkedIn Profile

Access CareTV Solutions historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal GICS Sector GICS Industry
private:caretvsolutions-2 1333103 May 23rd, 2019 12:00AM CareTV Solutions 14 0.00 Open Information Technology and Services May 23rd, 2019 10:46AM May 23rd, 2019 10:46AM ® CareTV er et registreret varemærke. CareTV Solutions er en dansk virsomhed grundlagt i 2010. Løsningen er en kombination af TV som vi kender det, og de mange muligheder som internettet har at tilbyde. Softwaren er udviklet i Danmark og kan idag tilbydes på 8 sprog – dansk, svensk, norsk, tysk, hollandsk, fransk, spansk og engelsk. Det er vores ambition at være absolut markedsledende med de bedste, innovative og interaktive løsninger til kommuner, regioner, hospitaler og private på alle former for nutidens og fremtidens visuelle platforme. --------------------------------------------- Politikken.dk - http://politiken.dk/indland/article826353.ece Rapport: Tv-hjemmehjælp kan spare millioner: Tovejs-tv til ældre kan spare penge, reducere sygefravær og give mere tryghed, siger rapport. Et trecifret millionbeløb kan spares i ældreplejen, hvis kommunerne erstatter varme hænder med varme ansigter på en tv-skærm. Det fremgår af en ny rapport fra Teknologisk Institut. Indfører kommunerne mulighed for interaktiv tovejsvideo til ældre, så de fra eget hjem kan kommunikere øje til øje med plejepersonalet, vil mange typer rutineprægede kontrolbesøg kunne droppes. Dermed afhjælpes noget af den skrigende mangel på arbejdskraft på området. Besparelserne på over 300 millioner kroner nås både inden for hjemmeplejen, og fordi færre ældre skal på plejehjem...ect. Open Skype on TV, Mail on TV, Calender on TV, Internet on TV Open Gammel Kongevej 163 Frederiksberg DK 1850
private:caretvsolutions-2 1333103 Mar 23rd, 2018 12:00AM CareTV Solutions 14 0.00 Open Information Technology and Services Mar 23rd, 2017 10:51AM Mar 23rd, 2017 10:51AM ® CareTV er et registreret varemærke. CareTV Solutions er en dansk virsomhed grundlagt i 2010. Løsningen er en kombination af TV som vi kender det, og de mange muligheder som internettet har at tilbyde. Softwaren er udviklet i Danmark og kan idag tilbydes på 8 sprog – dansk, svensk, norsk, tysk, hollandsk, fransk, spansk og engelsk. Det er vores ambition at være absolut markedsledende med de bedste, innovative og interaktive løsninger til kommuner, regioner, hospitaler og private på alle former for nutidens og fremtidens visuelle platforme. --------------------------------------------- Politikken.dk - http://politiken.dk/indland/article826353.ece Rapport: Tv-hjemmehjælp kan spare millioner: Tovejs-tv til ældre kan spare penge, reducere sygefravær og give mere tryghed, siger rapport. Et trecifret millionbeløb kan spares i ældreplejen, hvis kommunerne erstatter varme hænder med varme ansigter på en tv-skærm. Det fremgår af en ny rapport fra Teknologisk Institut. Indfører kommunerne mulighed for interaktiv tovejsvideo til ældre, så de fra eget hjem kan kommunikere øje til øje med plejepersonalet, vil mange typer rutineprægede kontrolbesøg kunne droppes. Dermed afhjælpes noget af den skrigende mangel på arbejdskraft på området. Besparelserne på over 300 millioner kroner nås både inden for hjemmeplejen, og fordi færre ældre skal på plejehjem...ect.
private:caretvsolutions-2 1333103 Feb 17th, 2018 12:00AM CareTV Solutions 14 0.00 Open Information Technology and Services Feb 17th, 2018 02:25PM Feb 17th, 2018 02:25PM ® CareTV er et registreret varemærke. CareTV Solutions er en dansk virsomhed grundlagt i 2010. Løsningen er en kombination af TV som vi kender det, og de mange muligheder som internettet har at tilbyde. Softwaren er udviklet i Danmark og kan idag tilbydes på 8 sprog – dansk, svensk, norsk, tysk, hollandsk, fransk, spansk og engelsk. Det er vores ambition at være absolut markedsledende med de bedste, innovative og interaktive løsninger til kommuner, regioner, hospitaler og private på alle former for nutidens og fremtidens visuelle platforme. --------------------------------------------- Politikken.dk - http://politiken.dk/indland/article826353.ece Rapport: Tv-hjemmehjælp kan spare millioner: Tovejs-tv til ældre kan spare penge, reducere sygefravær og give mere tryghed, siger rapport. Et trecifret millionbeløb kan spares i ældreplejen, hvis kommunerne erstatter varme hænder med varme ansigter på en tv-skærm. Det fremgår af en ny rapport fra Teknologisk Institut. Indfører kommunerne mulighed for interaktiv tovejsvideo til ældre, så de fra eget hjem kan kommunikere øje til øje med plejepersonalet, vil mange typer rutineprægede kontrolbesøg kunne droppes. Dermed afhjælpes noget af den skrigende mangel på arbejdskraft på området. Besparelserne på over 300 millioner kroner nås både inden for hjemmeplejen, og fordi færre ældre skal på plejehjem...ect.
private:caretvsolutions-2 1333103 Feb 16th, 2018 12:00AM CareTV Solutions 14 0.00 Open Information Technology and Services Feb 16th, 2017 08:15AM Feb 16th, 2017 08:15AM ® CareTV er et registreret varemærke. CareTV Solutions er en dansk virsomhed grundlagt i 2010. Løsningen er en kombination af TV som vi kender det, og de mange muligheder som internettet har at tilbyde. Softwaren er udviklet i Danmark og kan idag tilbydes på 8 sprog – dansk, svensk, norsk, tysk, hollandsk, fransk, spansk og engelsk. Det er vores ambition at være absolut markedsledende med de bedste, innovative og interaktive løsninger til kommuner, regioner, hospitaler og private på alle former for nutidens og fremtidens visuelle platforme. --------------------------------------------- Politikken.dk - http://politiken.dk/indland/article826353.ece Rapport: Tv-hjemmehjælp kan spare millioner: Tovejs-tv til ældre kan spare penge, reducere sygefravær og give mere tryghed, siger rapport. Et trecifret millionbeløb kan spares i ældreplejen, hvis kommunerne erstatter varme hænder med varme ansigter på en tv-skærm. Det fremgår af en ny rapport fra Teknologisk Institut. Indfører kommunerne mulighed for interaktiv tovejsvideo til ældre, så de fra eget hjem kan kommunikere øje til øje med plejepersonalet, vil mange typer rutineprægede kontrolbesøg kunne droppes. Dermed afhjælpes noget af den skrigende mangel på arbejdskraft på området. Besparelserne på over 300 millioner kroner nås både inden for hjemmeplejen, og fordi færre ældre skal på plejehjem...ect.
private:caretvsolutions-2 1333103 Feb 15th, 2018 12:00AM CareTV Solutions 14 0.00 Open Information Technology and Services Feb 15th, 2017 10:07AM Feb 15th, 2017 10:07AM ® CareTV er et registreret varemærke. CareTV Solutions er en dansk virsomhed grundlagt i 2010. Løsningen er en kombination af TV som vi kender det, og de mange muligheder som internettet har at tilbyde. Softwaren er udviklet i Danmark og kan idag tilbydes på 8 sprog – dansk, svensk, norsk, tysk, hollandsk, fransk, spansk og engelsk. Det er vores ambition at være absolut markedsledende med de bedste, innovative og interaktive løsninger til kommuner, regioner, hospitaler og private på alle former for nutidens og fremtidens visuelle platforme. --------------------------------------------- Politikken.dk - http://politiken.dk/indland/article826353.ece Rapport: Tv-hjemmehjælp kan spare millioner: Tovejs-tv til ældre kan spare penge, reducere sygefravær og give mere tryghed, siger rapport. Et trecifret millionbeløb kan spares i ældreplejen, hvis kommunerne erstatter varme hænder med varme ansigter på en tv-skærm. Det fremgår af en ny rapport fra Teknologisk Institut. Indfører kommunerne mulighed for interaktiv tovejsvideo til ældre, så de fra eget hjem kan kommunikere øje til øje med plejepersonalet, vil mange typer rutineprægede kontrolbesøg kunne droppes. Dermed afhjælpes noget af den skrigende mangel på arbejdskraft på området. Besparelserne på over 300 millioner kroner nås både inden for hjemmeplejen, og fordi færre ældre skal på plejehjem...ect.
private:caretvsolutions-2 1333103 Feb 14th, 2018 12:00AM CareTV Solutions 14 0.00 Open Information Technology and Services Feb 14th, 2017 01:50PM Feb 14th, 2017 01:50PM ® CareTV er et registreret varemærke. CareTV Solutions er en dansk virsomhed grundlagt i 2010. Løsningen er en kombination af TV som vi kender det, og de mange muligheder som internettet har at tilbyde. Softwaren er udviklet i Danmark og kan idag tilbydes på 8 sprog – dansk, svensk, norsk, tysk, hollandsk, fransk, spansk og engelsk. Det er vores ambition at være absolut markedsledende med de bedste, innovative og interaktive løsninger til kommuner, regioner, hospitaler og private på alle former for nutidens og fremtidens visuelle platforme. --------------------------------------------- Politikken.dk - http://politiken.dk/indland/article826353.ece Rapport: Tv-hjemmehjælp kan spare millioner: Tovejs-tv til ældre kan spare penge, reducere sygefravær og give mere tryghed, siger rapport. Et trecifret millionbeløb kan spares i ældreplejen, hvis kommunerne erstatter varme hænder med varme ansigter på en tv-skærm. Det fremgår af en ny rapport fra Teknologisk Institut. Indfører kommunerne mulighed for interaktiv tovejsvideo til ældre, så de fra eget hjem kan kommunikere øje til øje med plejepersonalet, vil mange typer rutineprægede kontrolbesøg kunne droppes. Dermed afhjælpes noget af den skrigende mangel på arbejdskraft på området. Besparelserne på over 300 millioner kroner nås både inden for hjemmeplejen, og fordi færre ældre skal på plejehjem...ect.
private:caretvsolutions-2 1333103 Feb 13th, 2018 12:00AM CareTV Solutions 14 0.00 Open Information Technology and Services Feb 13th, 2017 04:11PM Feb 13th, 2017 04:11PM ® CareTV er et registreret varemærke. CareTV Solutions er en dansk virsomhed grundlagt i 2010. Løsningen er en kombination af TV som vi kender det, og de mange muligheder som internettet har at tilbyde. Softwaren er udviklet i Danmark og kan idag tilbydes på 8 sprog – dansk, svensk, norsk, tysk, hollandsk, fransk, spansk og engelsk. Det er vores ambition at være absolut markedsledende med de bedste, innovative og interaktive løsninger til kommuner, regioner, hospitaler og private på alle former for nutidens og fremtidens visuelle platforme. --------------------------------------------- Politikken.dk - http://politiken.dk/indland/article826353.ece Rapport: Tv-hjemmehjælp kan spare millioner: Tovejs-tv til ældre kan spare penge, reducere sygefravær og give mere tryghed, siger rapport. Et trecifret millionbeløb kan spares i ældreplejen, hvis kommunerne erstatter varme hænder med varme ansigter på en tv-skærm. Det fremgår af en ny rapport fra Teknologisk Institut. Indfører kommunerne mulighed for interaktiv tovejsvideo til ældre, så de fra eget hjem kan kommunikere øje til øje med plejepersonalet, vil mange typer rutineprægede kontrolbesøg kunne droppes. Dermed afhjælpes noget af den skrigende mangel på arbejdskraft på området. Besparelserne på over 300 millioner kroner nås både inden for hjemmeplejen, og fordi færre ældre skal på plejehjem...ect.
private:caretvsolutions-2 1333103 Feb 12th, 2018 12:00AM CareTV Solutions 14 0.00 Open Information Technology and Services Feb 12th, 2017 04:15AM Feb 12th, 2017 04:15AM ® CareTV er et registreret varemærke. CareTV Solutions er en dansk virsomhed grundlagt i 2010. Løsningen er en kombination af TV som vi kender det, og de mange muligheder som internettet har at tilbyde. Softwaren er udviklet i Danmark og kan idag tilbydes på 8 sprog – dansk, svensk, norsk, tysk, hollandsk, fransk, spansk og engelsk. Det er vores ambition at være absolut markedsledende med de bedste, innovative og interaktive løsninger til kommuner, regioner, hospitaler og private på alle former for nutidens og fremtidens visuelle platforme. --------------------------------------------- Politikken.dk - http://politiken.dk/indland/article826353.ece Rapport: Tv-hjemmehjælp kan spare millioner: Tovejs-tv til ældre kan spare penge, reducere sygefravær og give mere tryghed, siger rapport. Et trecifret millionbeløb kan spares i ældreplejen, hvis kommunerne erstatter varme hænder med varme ansigter på en tv-skærm. Det fremgår af en ny rapport fra Teknologisk Institut. Indfører kommunerne mulighed for interaktiv tovejsvideo til ældre, så de fra eget hjem kan kommunikere øje til øje med plejepersonalet, vil mange typer rutineprægede kontrolbesøg kunne droppes. Dermed afhjælpes noget af den skrigende mangel på arbejdskraft på området. Besparelserne på over 300 millioner kroner nås både inden for hjemmeplejen, og fordi færre ældre skal på plejehjem...ect.
private:caretvsolutions-2 1333103 Feb 11th, 2018 12:00AM CareTV Solutions 14 0.00 Open Information Technology and Services Feb 11th, 2017 05:35AM Feb 11th, 2017 05:35AM ® CareTV er et registreret varemærke. CareTV Solutions er en dansk virsomhed grundlagt i 2010. Løsningen er en kombination af TV som vi kender det, og de mange muligheder som internettet har at tilbyde. Softwaren er udviklet i Danmark og kan idag tilbydes på 8 sprog – dansk, svensk, norsk, tysk, hollandsk, fransk, spansk og engelsk. Det er vores ambition at være absolut markedsledende med de bedste, innovative og interaktive løsninger til kommuner, regioner, hospitaler og private på alle former for nutidens og fremtidens visuelle platforme. --------------------------------------------- Politikken.dk - http://politiken.dk/indland/article826353.ece Rapport: Tv-hjemmehjælp kan spare millioner: Tovejs-tv til ældre kan spare penge, reducere sygefravær og give mere tryghed, siger rapport. Et trecifret millionbeløb kan spares i ældreplejen, hvis kommunerne erstatter varme hænder med varme ansigter på en tv-skærm. Det fremgår af en ny rapport fra Teknologisk Institut. Indfører kommunerne mulighed for interaktiv tovejsvideo til ældre, så de fra eget hjem kan kommunikere øje til øje med plejepersonalet, vil mange typer rutineprægede kontrolbesøg kunne droppes. Dermed afhjælpes noget af den skrigende mangel på arbejdskraft på området. Besparelserne på over 300 millioner kroner nås både inden for hjemmeplejen, og fordi færre ældre skal på plejehjem...ect.
private:caretvsolutions-2 1333103 Feb 10th, 2018 12:00AM CareTV Solutions 14 0.00 Open Information Technology and Services Feb 10th, 2017 06:43AM Feb 10th, 2017 06:43AM ® CareTV er et registreret varemærke. CareTV Solutions er en dansk virsomhed grundlagt i 2010. Løsningen er en kombination af TV som vi kender det, og de mange muligheder som internettet har at tilbyde. Softwaren er udviklet i Danmark og kan idag tilbydes på 8 sprog – dansk, svensk, norsk, tysk, hollandsk, fransk, spansk og engelsk. Det er vores ambition at være absolut markedsledende med de bedste, innovative og interaktive løsninger til kommuner, regioner, hospitaler og private på alle former for nutidens og fremtidens visuelle platforme. --------------------------------------------- Politikken.dk - http://politiken.dk/indland/article826353.ece Rapport: Tv-hjemmehjælp kan spare millioner: Tovejs-tv til ældre kan spare penge, reducere sygefravær og give mere tryghed, siger rapport. Et trecifret millionbeløb kan spares i ældreplejen, hvis kommunerne erstatter varme hænder med varme ansigter på en tv-skærm. Det fremgår af en ny rapport fra Teknologisk Institut. Indfører kommunerne mulighed for interaktiv tovejsvideo til ældre, så de fra eget hjem kan kommunikere øje til øje med plejepersonalet, vil mange typer rutineprægede kontrolbesøg kunne droppes. Dermed afhjælpes noget af den skrigende mangel på arbejdskraft på området. Besparelserne på over 300 millioner kroner nås både inden for hjemmeplejen, og fordi færre ældre skal på plejehjem...ect.

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.