LinkedIn Profile

Access De Jaargetijden historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal GICS Sector GICS Industry
private:dejaargetijden-2 1484116 May 24th, 2019 12:00AM Parklocatie de Jaargetijden 52 3.00 Open Hospitality May 23rd, 2019 09:15PM May 23rd, 2019 09:15PM Of het nu gaat om een compleet huwelijk, spetterend avondfeest, verzorgd diner of zakelijke bijeenkomst, elke gebeurtenis is bijzonder. Voor u, voor jou en voor ons. Daarom leveren wij geen standaard werk, maar maken wij een draaiboek met u op maat. Een huwelijk, feest of vergadering voor elk budget, terwijl alles tot in de perfecte puntjes is verzorgd. Onze creativiteit en oog voor detail gecombineerd met jouw persoonlijke touch. Een krachtige combinatie met een verbluffend resultaat. Daag ons uit! Parklocatie de Jaargetijden is een bijzondere locatie en bovendien de officiële trouwlocatie van de gemeente Enschede. Een prachtig gelegen historisch gebouw in het groene hart van de stad. Een sfeervol terras met uitzicht op de vijver en trouwkoepel maakt het plaatje compleet. Deze omgeving laat zich trouwens prima combineren met de wensen van nu. Welke sfeer ook bij jou past, van trendy industrieel tot klassiek romantisch, je kunt bij ons terecht. De locatie is geschikt voor gezelschappen van 8 tot 800 gasten. Enthousiast geworden en vol ideeën voor jullie huwelijk of jouw feest? Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Kom dan eens langs. Als u vooraf een afspraak maakt, denken we graag met u mee. Open Huwelijk, Promotiefeest, Receptie, Oratie, Bedrijfsfeest, Bedrijfsuitje, Bruiloft, Trouwerij, Feest, Catering, Zaalverhuur, Trouwlocatie, Evenement, Gala, Vergadering, Congres, Club, Outdoor, Festival, Weddingplanner Open Parkweg 49 Enschede Overijssel NL
private:dejaargetijden-2 1484116 Nov 7th, 2017 12:00AM Parklocatie de Jaargetijden 47 4.00 Open Hospitality Nov 7th, 2017 06:20PM Nov 7th, 2017 06:20PM Of het nu gaat om een compleet huwelijk, spetterend avondfeest, verzorgd diner of zakelijke bijeenkomst, elke gebeurtenis is bijzonder. Voor u, voor jou en voor ons. Daarom leveren wij geen standaard werk, maar maken wij een draaiboek met u op maat. Een huwelijk, feest of vergadering voor elk budget, terwijl alles tot in de perfecte puntjes is verzorgd. Onze creativiteit en oog voor detail gecombineerd met jouw persoonlijke touch. Een krachtige combinatie met een verbluffend resultaat. Daag ons uit! Parklocatie de Jaargetijden is een bijzondere locatie en bovendien de officiële trouwlocatie van de gemeente Enschede. Een prachtig gelegen historisch gebouw in het groene hart van de stad. Een sfeervol terras met uitzicht op de vijver en trouwkoepel maakt het plaatje compleet. Deze omgeving laat zich trouwens prima combineren met de wensen van nu. Welke sfeer ook bij jou past, van trendy industrieel tot klassiek romantisch, je kunt bij ons terecht. De locatie is geschikt voor gezelschappen van 8 tot 800 gasten. Enthousiast geworden en vol ideeën voor jullie huwelijk of jouw feest? Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Kom dan eens langs. Als u vooraf een afspraak maakt, denken we graag met u mee.
private:dejaargetijden-2 1484116 Nov 1st, 2017 12:00AM Parklocatie de Jaargetijden 47 4.00 Open Hospitality Nov 1st, 2017 05:56AM Nov 1st, 2017 05:56AM Of het nu gaat om een compleet huwelijk, spetterend avondfeest, verzorgd diner of zakelijke bijeenkomst, elke gebeurtenis is bijzonder. Voor u, voor jou en voor ons. Daarom leveren wij geen standaard werk, maar maken wij een draaiboek met u op maat. Een huwelijk, feest of vergadering voor elk budget, terwijl alles tot in de perfecte puntjes is verzorgd. Onze creativiteit en oog voor detail gecombineerd met jouw persoonlijke touch. Een krachtige combinatie met een verbluffend resultaat. Daag ons uit! Parklocatie de Jaargetijden is een bijzondere locatie en bovendien de officiële trouwlocatie van de gemeente Enschede. Een prachtig gelegen historisch gebouw in het groene hart van de stad. Een sfeervol terras met uitzicht op de vijver en trouwkoepel maakt het plaatje compleet. Deze omgeving laat zich trouwens prima combineren met de wensen van nu. Welke sfeer ook bij jou past, van trendy industrieel tot klassiek romantisch, je kunt bij ons terecht. De locatie is geschikt voor gezelschappen van 8 tot 800 gasten. Enthousiast geworden en vol ideeën voor jullie huwelijk of jouw feest? Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Kom dan eens langs. Als u vooraf een afspraak maakt, denken we graag met u mee.

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.