LinkedIn Profile

Access De Muzikater historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal GICS Sector GICS Industry
private:demuzikater-2 1558639 May 24th, 2019 12:00AM De Muzikater 5 0.00 Open Education Management May 23rd, 2019 09:28PM May 23rd, 2019 09:28PM De Muzikater is een nieuw Educatief Poppen-, Muziek- en Speltheater in Limburg. In zijn opzet is de Muzikater uniek, mede gezien de brede opzet en de veelvoud van activiteiten onder één dak. De Muzikater richt zich met haar activiteiten op kinderen in de leeftijd van 2 - 14 jaar, van peuterspeelzaal tot en met de onderbouw van het voortgezet onderwijs en teven op kinderen en jongeren met een enkelvoudige of meevoudige handicap en autisme. Sommige onderdelen zijn teven geschikt voor langdurig zieken en bejaarden. De activiteiten van de Muzikater (Muziek en Spel) zijn vooral bedoeld om sámen met de doelgroepen uit te voeren. Dus minder kijken, maar vooral zelf actief en creatief bezig zijn. Poppentheater, Muziektheater, Speltheater Open
private:demuzikater-2 1558639 Nov 7th, 2017 12:00AM De Muzikater 5 0.00 Open Education Management Nov 7th, 2017 06:57PM Nov 7th, 2017 06:57PM De Muzikater is een nieuw Educatief Poppen-, Muziek- en Speltheater in Limburg. In zijn opzet is de Muzikater uniek, mede gezien de brede opzet en de veelvoud van activiteiten onder één dak. De Muzikater richt zich met haar activiteiten op kinderen in de leeftijd van 2 - 14 jaar, van peuterspeelzaal tot en met de onderbouw van het voortgezet onderwijs en teven op kinderen en jongeren met een enkelvoudige of meevoudige handicap en autisme. Sommige onderdelen zijn teven geschikt voor langdurig zieken en bejaarden. De activiteiten van de Muzikater (Muziek en Spel) zijn vooral bedoeld om sámen met de doelgroepen uit te voeren. Dus minder kijken, maar vooral zelf actief en creatief bezig zijn.
private:demuzikater-2 1558639 Nov 1st, 2017 12:00AM De Muzikater 5 0.00 Open Education Management Nov 1st, 2017 06:27AM Nov 1st, 2017 06:27AM De Muzikater is een nieuw Educatief Poppen-, Muziek- en Speltheater in Limburg. In zijn opzet is de Muzikater uniek, mede gezien de brede opzet en de veelvoud van activiteiten onder één dak. De Muzikater richt zich met haar activiteiten op kinderen in de leeftijd van 2 - 14 jaar, van peuterspeelzaal tot en met de onderbouw van het voortgezet onderwijs en teven op kinderen en jongeren met een enkelvoudige of meevoudige handicap en autisme. Sommige onderdelen zijn teven geschikt voor langdurig zieken en bejaarden. De activiteiten van de Muzikater (Muziek en Spel) zijn vooral bedoeld om sámen met de doelgroepen uit te voeren. Dus minder kijken, maar vooral zelf actief en creatief bezig zijn.

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.