LinkedIn Profile

Access Halslabel historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal Sector Industry
private:halslabel-2 1452569 May 28th, 2019 12:00AM Halslabel 3 1.00 Open Graphic Design May 28th, 2019 05:10PM May 28th, 2019 05:10PM Heeft u het product van het jaar al gespot? Wij hebben een kandidaat: het halslabel!! Een fles heerlijke drank zal altijd een graag gegeven en ontvangen attentie blijven - alleen wat onpersoonlijk. Om het geheel een persoonlijke en feestelijke tint te geven introduceren wij het halslabel. Een label om de hals van de fles met een persoonlijke noot die het cadeau in waarde doet stijgen. In een handomdraai zit het label om de fles. Hij is voorzien van een plakstrip om hem eenvoudig te sluiten. De teksten op de labels verschillen; er zijn labels met bedankt, gefeliciteerd, zomaar, veel geluk, liefs en een blanco. Tevens is op het halslabel ruimte voor een persoonlijke boodschap, een felicitatie, een speciale groet, een woord van dank... en het halslabel blijft om de fles, is dus te bewaren als aandenken. Een paar keer per jaar komen er labels uit voor speciale gelegenheden; onze “specials”. De specials komen o.a uit met kerstmis, nieuwe jaar, sinterklaas, valentijn, pasen, vaderdag, moederdag etc. Wij zullen u ruimschoots van te voren op de hoogte brengen van deze specials. Uw klanten zullen het halslabel zeer waarderen als het puntje op de i bij hun cadeau en u vergroot uw omzet. De labels zijn los te bestellen of per box. De box is een eye catcher op uw toonbank. Op onze website www.halslabel.com kunt u de labels en de box bekijken en bestellen. Wij zijn gaarne bereid u persoonlijk of telefonisch te informeren en vrijblijvend een passende offerte uit te geven. Open Open
private:halslabel-2 1452569 Nov 7th, 2017 12:00AM Halslabel 4 1.00 Open Graphic Design Nov 7th, 2017 05:19PM Nov 7th, 2017 05:19PM Heeft u het product van het jaar al gespot? Wij hebben een kandidaat: het halslabel!! Een fles heerlijke drank zal altijd een graag gegeven en ontvangen attentie blijven - alleen wat onpersoonlijk. Om het geheel een persoonlijke en feestelijke tint te geven introduceren wij het halslabel. Een label om de hals van de fles met een persoonlijke noot die het cadeau in waarde doet stijgen. In een handomdraai zit het label om de fles. Hij is voorzien van een plakstrip om hem eenvoudig te sluiten. De teksten op de labels verschillen; er zijn labels met bedankt, gefeliciteerd, zomaar, veel geluk, liefs en een blanco. Tevens is op het halslabel ruimte voor een persoonlijke boodschap, een felicitatie, een speciale groet, een woord van dank... en het halslabel blijft om de fles, is dus te bewaren als aandenken. Een paar keer per jaar komen er labels uit voor speciale gelegenheden; onze “specials”. De specials komen o.a uit met kerstmis, nieuwe jaar, sinterklaas, valentijn, pasen, vaderdag, moederdag etc. Wij zullen u ruimschoots van te voren op de hoogte brengen van deze specials. Uw klanten zullen het halslabel zeer waarderen als het puntje op de i bij hun cadeau en u vergroot uw omzet. De labels zijn los te bestellen of per box. De box is een eye catcher op uw toonbank. Op onze website www.halslabel.com kunt u de labels en de box bekijken en bestellen. Wij zijn gaarne bereid u persoonlijk of telefonisch te informeren en vrijblijvend een passende offerte uit te geven.
private:halslabel-2 1452569 Nov 1st, 2017 12:00AM Halslabel 4 1.00 Open Graphic Design Nov 1st, 2017 05:02AM Nov 1st, 2017 05:02AM Heeft u het product van het jaar al gespot? Wij hebben een kandidaat: het halslabel!! Een fles heerlijke drank zal altijd een graag gegeven en ontvangen attentie blijven - alleen wat onpersoonlijk. Om het geheel een persoonlijke en feestelijke tint te geven introduceren wij het halslabel. Een label om de hals van de fles met een persoonlijke noot die het cadeau in waarde doet stijgen. In een handomdraai zit het label om de fles. Hij is voorzien van een plakstrip om hem eenvoudig te sluiten. De teksten op de labels verschillen; er zijn labels met bedankt, gefeliciteerd, zomaar, veel geluk, liefs en een blanco. Tevens is op het halslabel ruimte voor een persoonlijke boodschap, een felicitatie, een speciale groet, een woord van dank... en het halslabel blijft om de fles, is dus te bewaren als aandenken. Een paar keer per jaar komen er labels uit voor speciale gelegenheden; onze “specials”. De specials komen o.a uit met kerstmis, nieuwe jaar, sinterklaas, valentijn, pasen, vaderdag, moederdag etc. Wij zullen u ruimschoots van te voren op de hoogte brengen van deze specials. Uw klanten zullen het halslabel zeer waarderen als het puntje op de i bij hun cadeau en u vergroot uw omzet. De labels zijn los te bestellen of per box. De box is een eye catcher op uw toonbank. Op onze website www.halslabel.com kunt u de labels en de box bekijken en bestellen. Wij zijn gaarne bereid u persoonlijk of telefonisch te informeren en vrijblijvend een passende offerte uit te geven.

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.

Add widgets to your dashboards

Access existing maps, charts, word clouds, and other visualizations to understand your data quickly. Or build custom widgets to view data just the way you want it.