LinkedIn Profile

Access Inwerk historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal Sector Industry
private:inwerk-2 1386809 May 29th, 2019 12:00AM Inwerk 12 0.00 Open Human Resources May 29th, 2019 01:23AM May 29th, 2019 01:23AM Gespecialiseerd in werk Opgericht in mei 2008, zijn wij een jong bedrijf, maar wel met inmiddels twaalf jaar ervaring met personeelsdiensten. Wij verzorgen voor diverse bedrijven in de regio Twente werving & selectie van nieuwe medewerkers, outplacementtrajecten en detacheringen. Voor diverse gemeenten en het UWV verzorgen wij re-integratietrajecten. Onze methodiek is niet uniek, maar onze aanpak wel. Het is niet de methodiek, maar het zijn de mensen die ons werk succesvol maken. Wij staan voor een nuchtere, eenvoudige aanpak. Zo schrijven wij geen ellenlange verhalen, maar vertellen kort en bondig ons verhaal. Wij stellen zaken niet mooier voor dan ze zijn, maar zeggen eerlijk en duidelijk waar het op staat. Wij besteden onze tijd aan datgene waarvoor wij worden ingehuurd: u van dienst zijn door te doen wat we met elkaar hebben afgesproken! Open re-integratie, werving & selectie, uitzenden & detacheren, outplacement Open Poulinkstraat 3a Almelo NL
private:inwerk-2 1386809 Nov 7th, 2017 12:00AM Inwerk 13 0.00 Open Human Resources Nov 7th, 2017 05:56PM Nov 7th, 2017 05:56PM Gespecialiseerd in werk Opgericht in mei 2008, zijn wij een jong bedrijf, maar wel met inmiddels twaalf jaar ervaring met personeelsdiensten. Wij verzorgen voor diverse bedrijven in de regio Twente werving & selectie van nieuwe medewerkers, outplacementtrajecten en detacheringen. Voor diverse gemeenten en het UWV verzorgen wij re-integratietrajecten. Onze methodiek is niet uniek, maar onze aanpak wel. Het is niet de methodiek, maar het zijn de mensen die ons werk succesvol maken. Wij staan voor een nuchtere, eenvoudige aanpak. Zo schrijven wij geen ellenlange verhalen, maar vertellen kort en bondig ons verhaal. Wij stellen zaken niet mooier voor dan ze zijn, maar zeggen eerlijk en duidelijk waar het op staat. Wij besteden onze tijd aan datgene waarvoor wij worden ingehuurd: u van dienst zijn door te doen wat we met elkaar hebben afgesproken!
private:inwerk-2 1386809 Nov 1st, 2017 12:00AM Inwerk 13 0.00 Open Human Resources Nov 1st, 2017 05:37AM Nov 1st, 2017 05:37AM Gespecialiseerd in werk Opgericht in mei 2008, zijn wij een jong bedrijf, maar wel met inmiddels twaalf jaar ervaring met personeelsdiensten. Wij verzorgen voor diverse bedrijven in de regio Twente werving & selectie van nieuwe medewerkers, outplacementtrajecten en detacheringen. Voor diverse gemeenten en het UWV verzorgen wij re-integratietrajecten. Onze methodiek is niet uniek, maar onze aanpak wel. Het is niet de methodiek, maar het zijn de mensen die ons werk succesvol maken. Wij staan voor een nuchtere, eenvoudige aanpak. Zo schrijven wij geen ellenlange verhalen, maar vertellen kort en bondig ons verhaal. Wij stellen zaken niet mooier voor dan ze zijn, maar zeggen eerlijk en duidelijk waar het op staat. Wij besteden onze tijd aan datgene waarvoor wij worden ingehuurd: u van dienst zijn door te doen wat we met elkaar hebben afgesproken!

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.

Add widgets to your dashboards

Access existing maps, charts, word clouds, and other visualizations to understand your data quickly. Or build custom widgets to view data just the way you want it.