LinkedIn Profile

Access Oekonomi.no historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal GICS Sector GICS Industry
private:oekonomi.no-2 1305706 May 30th, 2019 12:00AM Oekonomi.no 6 2.00 Open Writing and Editing May 30th, 2019 04:59PM May 30th, 2019 04:59PM Oekonomi.no er et nettsted som ble startet i januar 2008 av tre tidligere studiekamerater fra Norges Handelshøyskole, NHH. Nettstedet er tenkt å være et ikke-kommersielt, ikke-politisk nettsted for økonomiske kommentarer og debatt. Vi håper å kunne bruke økonomisk teori for å belyse spørsmål av samfunnsinteresse. Vi er: Trond Halvorsen som har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra NHH med fordypning innen samfunnsøkonomi. Trond jobber i dag som doktorgradsstipendiat i samfunnsøkonomi ved NHH. Are Oust som har en mastergrad i samfunnsøkonomi ved NHH og en mastergrad i regnskap og revisjon ved NHH (Tidligere høyere revisorstudium, HRS). Are jobber i dag som doktorgradsstipendiat i finansiell styring ved Trondheim økonomiske høgskole (TØH)/doktorgradsstudent i samfunnsøkonomi ved NTNU. Ved innspill, forslag eller spørsmål ta kontakt på are@oekonomi.no. Erlend Reigstad som har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra NHH med fordypning innen samfunnsøkonomi. Erlend jobber i dag for Metier i Oslo, etter tidligere å ha jobbet for Accenture. Vi håper at vi får med oss flere skribenter og gjestekommentatorer etter hvert og at vi vil få flere kommentarer på innleggene våre. Ellers så er det bare å ta kontakt om man har spørsmål innspill eller om en kanskje har lyst til å skrive eller hjelpe oss på andre måter. Open Writing about Economics Open
private:oekonomi.no-2 1305706 Nov 7th, 2017 12:00AM Oekonomi.no 6 2.00 Open Writing and Editing Nov 7th, 2017 06:23PM Nov 7th, 2017 06:23PM Oekonomi.no er et nettsted som ble startet i januar 2008 av tre tidligere studiekamerater fra Norges Handelshøyskole, NHH. Nettstedet er tenkt å være et ikke-kommersielt, ikke-politisk nettsted for økonomiske kommentarer og debatt. Vi håper å kunne bruke økonomisk teori for å belyse spørsmål av samfunnsinteresse. Vi er: Trond Halvorsen som har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra NHH med fordypning innen samfunnsøkonomi. Trond jobber i dag som doktorgradsstipendiat i samfunnsøkonomi ved NHH. Are Oust som har en mastergrad i samfunnsøkonomi ved NHH og en mastergrad i regnskap og revisjon ved NHH (Tidligere høyere revisorstudium, HRS). Are jobber i dag som doktorgradsstipendiat i finansiell styring ved Trondheim økonomiske høgskole (TØH)/doktorgradsstudent i samfunnsøkonomi ved NTNU. Ved innspill, forslag eller spørsmål ta kontakt på are@oekonomi.no. Erlend Reigstad som har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra NHH med fordypning innen samfunnsøkonomi. Erlend jobber i dag for Metier i Oslo, etter tidligere å ha jobbet for Accenture. Vi håper at vi får med oss flere skribenter og gjestekommentatorer etter hvert og at vi vil få flere kommentarer på innleggene våre. Ellers så er det bare å ta kontakt om man har spørsmål innspill eller om en kanskje har lyst til å skrive eller hjelpe oss på andre måter.
private:oekonomi.no-2 1305706 Nov 1st, 2017 12:00AM Oekonomi.no 6 2.00 Open Writing and Editing Nov 1st, 2017 06:02AM Nov 1st, 2017 06:02AM Oekonomi.no er et nettsted som ble startet i januar 2008 av tre tidligere studiekamerater fra Norges Handelshøyskole, NHH. Nettstedet er tenkt å være et ikke-kommersielt, ikke-politisk nettsted for økonomiske kommentarer og debatt. Vi håper å kunne bruke økonomisk teori for å belyse spørsmål av samfunnsinteresse. Vi er: Trond Halvorsen som har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra NHH med fordypning innen samfunnsøkonomi. Trond jobber i dag som doktorgradsstipendiat i samfunnsøkonomi ved NHH. Are Oust som har en mastergrad i samfunnsøkonomi ved NHH og en mastergrad i regnskap og revisjon ved NHH (Tidligere høyere revisorstudium, HRS). Are jobber i dag som doktorgradsstipendiat i finansiell styring ved Trondheim økonomiske høgskole (TØH)/doktorgradsstudent i samfunnsøkonomi ved NTNU. Ved innspill, forslag eller spørsmål ta kontakt på are@oekonomi.no. Erlend Reigstad som har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra NHH med fordypning innen samfunnsøkonomi. Erlend jobber i dag for Metier i Oslo, etter tidligere å ha jobbet for Accenture. Vi håper at vi får med oss flere skribenter og gjestekommentatorer etter hvert og at vi vil få flere kommentarer på innleggene våre. Ellers så er det bare å ta kontakt om man har spørsmål innspill eller om en kanskje har lyst til å skrive eller hjelpe oss på andre måter.

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.

Add widgets to your dashboards

Access existing maps, charts, word clouds, and other visualizations to understand your data quickly. Or build custom widgets to view data just the way you want it.