LinkedIn Profile

Access ReVision Productions historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal GICS Sector GICS Industry
private:revisionproductions-2 1442511 May 31st, 2019 12:00AM ReVision Productions 60 14.00 Open Media Production May 31st, 2019 11:23AM May 31st, 2019 11:23AM ReVision Productions: Live televisieregistraties en studioprogramma's. Van voetbal tot volleybal en van atletiek tot autosport. We zijn betrokken bij honderden televisieregistraties per jaar in binnen- en buitenland. We brengen sport in beeld door het regisseren van live televisieregistraties van sportwedstrijden en -programma’s. Maar ook door het maken van slowmotions en montages op LSM, slomoregie, regie-assistentie, IP-werkzaamheden en meer. Ons bedrijf ontstond in 2010, toen we na jarenlange dienstverbanden bij NOS Studio Sport en Eyeworks Sport besloten onze krachten te bundelen. Ons team bestaat uit gepassioneerde sportliefhebbers met veel inhoudelijke kennis. Met ruim een kwart eeuw ervaring, zorgen we voor de juiste persoon voor elke klus. Regie | Slomoregie | Regie-assistentie | EVS-operators | IP-operators | LiveTouch | Eindregie | en meer. Open EVS Operator, LSM Operator, Television, Director, Replay Director, Sports Television, Media, EVS, Regie, Slomoregie Open Antonie van Leeuwenhoekweg 35, B6 Alphen aan den Rijn Zuid-Holland NL 2408 AK
private:revisionproductions-2 1442511 Feb 17th, 2018 12:00AM ReVision Productions 36 11.00 Open Media Production Feb 17th, 2018 02:25PM Feb 17th, 2018 02:25PM ReVision Productions is een jong en dynamisch bedrijf met een schat aan ervaring! Wij zijn gespecialiseerd in vele facetten van televisie-registraties. Hierbij kunt u denken aan het maken van herhalingen, montages op muziek, slomo-regie en (schermen-) regiewerkzaamheden. Het bedrijf is opgericht door Raymond Jansma, Danielle van Uunen en Sonja van Soest. Wij hebben alledrie minstens 15 jaar ervaring in dit vak en hebben meegewerkt aan duizenden nationale en internationale televisie-registraties. Sport is onze specialiteit, maar ook in actualiteiten, shows en entertainment zijn we bedreven. Onze kracht ligt in de ervaring, het journalistiek inhoudelijk meedenken, flexibiliteit en in de razendsnelle bediening van de benodigde apparatuur. Zowel met de moderne LSM als met oudere apparatuur zoals het NOB-, Sony- en Buf-kastje kunnen wij prima uit de voeten. Zoekt u enthousiaste en bekwame (slomo-/ schermen-) regisseurs of slomo-operators dan helpen wij u graag. We hebben een groot netwerk, waardoor we voor grote en/of meerdere producties mensen kunnen leveren. Wij denken graag met u mee: zowel redactioneel als over camera-opstellingen, LSM-indelingen en configuraties. Kwaliteit van het werk zal bij ons altijd voorop staan!
private:revisionproductions-2 1442511 Feb 16th, 2018 12:00AM ReVision Productions 36 11.00 Open Media Production Feb 16th, 2017 08:15AM Feb 16th, 2017 08:15AM ReVision Productions is een jong en dynamisch bedrijf met een schat aan ervaring! Wij zijn gespecialiseerd in vele facetten van televisie-registraties. Hierbij kunt u denken aan het maken van herhalingen, montages op muziek, slomo-regie en (schermen-) regiewerkzaamheden. Het bedrijf is opgericht door Raymond Jansma, Danielle van Uunen en Sonja van Soest. Wij hebben alledrie minstens 15 jaar ervaring in dit vak en hebben meegewerkt aan duizenden nationale en internationale televisie-registraties. Sport is onze specialiteit, maar ook in actualiteiten, shows en entertainment zijn we bedreven. Onze kracht ligt in de ervaring, het journalistiek inhoudelijk meedenken, flexibiliteit en in de razendsnelle bediening van de benodigde apparatuur. Zowel met de moderne LSM als met oudere apparatuur zoals het NOB-, Sony- en Buf-kastje kunnen wij prima uit de voeten. Zoekt u enthousiaste en bekwame (slomo-/ schermen-) regisseurs of slomo-operators dan helpen wij u graag. We hebben een groot netwerk, waardoor we voor grote en/of meerdere producties mensen kunnen leveren. Wij denken graag met u mee: zowel redactioneel als over camera-opstellingen, LSM-indelingen en configuraties. Kwaliteit van het werk zal bij ons altijd voorop staan!
private:revisionproductions-2 1442511 Feb 15th, 2018 12:00AM ReVision Productions 36 11.00 Open Media Production Feb 15th, 2017 10:07AM Feb 15th, 2017 10:07AM ReVision Productions is een jong en dynamisch bedrijf met een schat aan ervaring! Wij zijn gespecialiseerd in vele facetten van televisie-registraties. Hierbij kunt u denken aan het maken van herhalingen, montages op muziek, slomo-regie en (schermen-) regiewerkzaamheden. Het bedrijf is opgericht door Raymond Jansma, Danielle van Uunen en Sonja van Soest. Wij hebben alledrie minstens 15 jaar ervaring in dit vak en hebben meegewerkt aan duizenden nationale en internationale televisie-registraties. Sport is onze specialiteit, maar ook in actualiteiten, shows en entertainment zijn we bedreven. Onze kracht ligt in de ervaring, het journalistiek inhoudelijk meedenken, flexibiliteit en in de razendsnelle bediening van de benodigde apparatuur. Zowel met de moderne LSM als met oudere apparatuur zoals het NOB-, Sony- en Buf-kastje kunnen wij prima uit de voeten. Zoekt u enthousiaste en bekwame (slomo-/ schermen-) regisseurs of slomo-operators dan helpen wij u graag. We hebben een groot netwerk, waardoor we voor grote en/of meerdere producties mensen kunnen leveren. Wij denken graag met u mee: zowel redactioneel als over camera-opstellingen, LSM-indelingen en configuraties. Kwaliteit van het werk zal bij ons altijd voorop staan!
private:revisionproductions-2 1442511 Feb 14th, 2018 12:00AM ReVision Productions 36 11.00 Open Media Production Feb 14th, 2017 01:50PM Feb 14th, 2017 01:50PM ReVision Productions is een jong en dynamisch bedrijf met een schat aan ervaring! Wij zijn gespecialiseerd in vele facetten van televisie-registraties. Hierbij kunt u denken aan het maken van herhalingen, montages op muziek, slomo-regie en (schermen-) regiewerkzaamheden. Het bedrijf is opgericht door Raymond Jansma, Danielle van Uunen en Sonja van Soest. Wij hebben alledrie minstens 15 jaar ervaring in dit vak en hebben meegewerkt aan duizenden nationale en internationale televisie-registraties. Sport is onze specialiteit, maar ook in actualiteiten, shows en entertainment zijn we bedreven. Onze kracht ligt in de ervaring, het journalistiek inhoudelijk meedenken, flexibiliteit en in de razendsnelle bediening van de benodigde apparatuur. Zowel met de moderne LSM als met oudere apparatuur zoals het NOB-, Sony- en Buf-kastje kunnen wij prima uit de voeten. Zoekt u enthousiaste en bekwame (slomo-/ schermen-) regisseurs of slomo-operators dan helpen wij u graag. We hebben een groot netwerk, waardoor we voor grote en/of meerdere producties mensen kunnen leveren. Wij denken graag met u mee: zowel redactioneel als over camera-opstellingen, LSM-indelingen en configuraties. Kwaliteit van het werk zal bij ons altijd voorop staan!
private:revisionproductions-2 1442511 Feb 13th, 2018 12:00AM ReVision Productions 36 11.00 Open Media Production Feb 13th, 2017 04:11PM Feb 13th, 2017 04:11PM ReVision Productions is een jong en dynamisch bedrijf met een schat aan ervaring! Wij zijn gespecialiseerd in vele facetten van televisie-registraties. Hierbij kunt u denken aan het maken van herhalingen, montages op muziek, slomo-regie en (schermen-) regiewerkzaamheden. Het bedrijf is opgericht door Raymond Jansma, Danielle van Uunen en Sonja van Soest. Wij hebben alledrie minstens 15 jaar ervaring in dit vak en hebben meegewerkt aan duizenden nationale en internationale televisie-registraties. Sport is onze specialiteit, maar ook in actualiteiten, shows en entertainment zijn we bedreven. Onze kracht ligt in de ervaring, het journalistiek inhoudelijk meedenken, flexibiliteit en in de razendsnelle bediening van de benodigde apparatuur. Zowel met de moderne LSM als met oudere apparatuur zoals het NOB-, Sony- en Buf-kastje kunnen wij prima uit de voeten. Zoekt u enthousiaste en bekwame (slomo-/ schermen-) regisseurs of slomo-operators dan helpen wij u graag. We hebben een groot netwerk, waardoor we voor grote en/of meerdere producties mensen kunnen leveren. Wij denken graag met u mee: zowel redactioneel als over camera-opstellingen, LSM-indelingen en configuraties. Kwaliteit van het werk zal bij ons altijd voorop staan!
private:revisionproductions-2 1442511 Feb 12th, 2018 12:00AM ReVision Productions 36 11.00 Open Media Production Feb 12th, 2017 04:15AM Feb 12th, 2017 04:15AM ReVision Productions is een jong en dynamisch bedrijf met een schat aan ervaring! Wij zijn gespecialiseerd in vele facetten van televisie-registraties. Hierbij kunt u denken aan het maken van herhalingen, montages op muziek, slomo-regie en (schermen-) regiewerkzaamheden. Het bedrijf is opgericht door Raymond Jansma, Danielle van Uunen en Sonja van Soest. Wij hebben alledrie minstens 15 jaar ervaring in dit vak en hebben meegewerkt aan duizenden nationale en internationale televisie-registraties. Sport is onze specialiteit, maar ook in actualiteiten, shows en entertainment zijn we bedreven. Onze kracht ligt in de ervaring, het journalistiek inhoudelijk meedenken, flexibiliteit en in de razendsnelle bediening van de benodigde apparatuur. Zowel met de moderne LSM als met oudere apparatuur zoals het NOB-, Sony- en Buf-kastje kunnen wij prima uit de voeten. Zoekt u enthousiaste en bekwame (slomo-/ schermen-) regisseurs of slomo-operators dan helpen wij u graag. We hebben een groot netwerk, waardoor we voor grote en/of meerdere producties mensen kunnen leveren. Wij denken graag met u mee: zowel redactioneel als over camera-opstellingen, LSM-indelingen en configuraties. Kwaliteit van het werk zal bij ons altijd voorop staan!
private:revisionproductions-2 1442511 Feb 11th, 2018 12:00AM ReVision Productions 36 11.00 Open Media Production Feb 11th, 2017 05:35AM Feb 11th, 2017 05:35AM ReVision Productions is een jong en dynamisch bedrijf met een schat aan ervaring! Wij zijn gespecialiseerd in vele facetten van televisie-registraties. Hierbij kunt u denken aan het maken van herhalingen, montages op muziek, slomo-regie en (schermen-) regiewerkzaamheden. Het bedrijf is opgericht door Raymond Jansma, Danielle van Uunen en Sonja van Soest. Wij hebben alledrie minstens 15 jaar ervaring in dit vak en hebben meegewerkt aan duizenden nationale en internationale televisie-registraties. Sport is onze specialiteit, maar ook in actualiteiten, shows en entertainment zijn we bedreven. Onze kracht ligt in de ervaring, het journalistiek inhoudelijk meedenken, flexibiliteit en in de razendsnelle bediening van de benodigde apparatuur. Zowel met de moderne LSM als met oudere apparatuur zoals het NOB-, Sony- en Buf-kastje kunnen wij prima uit de voeten. Zoekt u enthousiaste en bekwame (slomo-/ schermen-) regisseurs of slomo-operators dan helpen wij u graag. We hebben een groot netwerk, waardoor we voor grote en/of meerdere producties mensen kunnen leveren. Wij denken graag met u mee: zowel redactioneel als over camera-opstellingen, LSM-indelingen en configuraties. Kwaliteit van het werk zal bij ons altijd voorop staan!
private:revisionproductions-2 1442511 Feb 10th, 2018 12:00AM ReVision Productions 36 11.00 Open Media Production Feb 10th, 2017 06:43AM Feb 10th, 2017 06:43AM ReVision Productions is een jong en dynamisch bedrijf met een schat aan ervaring! Wij zijn gespecialiseerd in vele facetten van televisie-registraties. Hierbij kunt u denken aan het maken van herhalingen, montages op muziek, slomo-regie en (schermen-) regiewerkzaamheden. Het bedrijf is opgericht door Raymond Jansma, Danielle van Uunen en Sonja van Soest. Wij hebben alledrie minstens 15 jaar ervaring in dit vak en hebben meegewerkt aan duizenden nationale en internationale televisie-registraties. Sport is onze specialiteit, maar ook in actualiteiten, shows en entertainment zijn we bedreven. Onze kracht ligt in de ervaring, het journalistiek inhoudelijk meedenken, flexibiliteit en in de razendsnelle bediening van de benodigde apparatuur. Zowel met de moderne LSM als met oudere apparatuur zoals het NOB-, Sony- en Buf-kastje kunnen wij prima uit de voeten. Zoekt u enthousiaste en bekwame (slomo-/ schermen-) regisseurs of slomo-operators dan helpen wij u graag. We hebben een groot netwerk, waardoor we voor grote en/of meerdere producties mensen kunnen leveren. Wij denken graag met u mee: zowel redactioneel als over camera-opstellingen, LSM-indelingen en configuraties. Kwaliteit van het werk zal bij ons altijd voorop staan!
private:revisionproductions-2 1442511 Feb 9th, 2018 12:00AM ReVision Productions 36 11.00 Open Media Production Feb 9th, 2017 08:57AM Feb 9th, 2017 08:57AM ReVision Productions is een jong en dynamisch bedrijf met een schat aan ervaring! Wij zijn gespecialiseerd in vele facetten van televisie-registraties. Hierbij kunt u denken aan het maken van herhalingen, montages op muziek, slomo-regie en (schermen-) regiewerkzaamheden. Het bedrijf is opgericht door Raymond Jansma, Danielle van Uunen en Sonja van Soest. Wij hebben alledrie minstens 15 jaar ervaring in dit vak en hebben meegewerkt aan duizenden nationale en internationale televisie-registraties. Sport is onze specialiteit, maar ook in actualiteiten, shows en entertainment zijn we bedreven. Onze kracht ligt in de ervaring, het journalistiek inhoudelijk meedenken, flexibiliteit en in de razendsnelle bediening van de benodigde apparatuur. Zowel met de moderne LSM als met oudere apparatuur zoals het NOB-, Sony- en Buf-kastje kunnen wij prima uit de voeten. Zoekt u enthousiaste en bekwame (slomo-/ schermen-) regisseurs of slomo-operators dan helpen wij u graag. We hebben een groot netwerk, waardoor we voor grote en/of meerdere producties mensen kunnen leveren. Wij denken graag met u mee: zowel redactioneel als over camera-opstellingen, LSM-indelingen en configuraties. Kwaliteit van het werk zal bij ons altijd voorop staan!

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.