LinkedIn Profile

Access SportZeeland historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal GICS Sector GICS Industry
private:sportzeeland-2 1343786 Jun 1st, 2019 12:00AM SportZeeland 105 12.00 Open Sports Jun 1st, 2019 02:00AM Jun 1st, 2019 02:00AM Uw partner voor een vitaal en actief leven SportZeeland is hét Zeeuwse servicepunt voor een vitale en actieve leefstijl. Wij zijn de verbindende schakel tussen de provincie, gemeenten en de sportsector. Samen werken wij aan Zeeland als een gezonde en sportieve provincie. Vanuit ons bureau in Goes adviseren, begeleiden en ondersteunen onze deskundige en enthousiaste medewerkers gemeenten, sportverenigingen, maatschappelijke organisaties, bedrijven en sporters op het gebied van een vitale en actieve leefstijl. SportZeeland is onderdeel van Sportkracht12, het samenwerkingsverband van alle provinciale sportorganisaties. Betrokken, bekwaam en bevlogen. Daar staan wij voor! Open ActiePunt, breedtesport, topsport, actieve leefstijl, sport-, beweeg- en gezondheidsbeleid, Uniek sporten, duurzaamheid en sport en bewegen in de openbare ruimte, positieve gezondheid, uitvoeringsprogramma's sportnota's, water-, beach- en wielersporten Open 's-Heer Elsdorpweg 12 Goes Zeeland NL 4461 WK
private:sportzeeland-2 1343786 Nov 7th, 2017 12:00AM SportZeeland 61 8.00 Open Sports Nov 7th, 2017 04:58PM Nov 7th, 2017 04:58PM Uw partner voor een vitaal en actief leven SportZeeland is hét Zeeuwse servicepunt voor een vitale en actieve leefstijl. Wij zijn de verbindende schakel tussen de provincie, gemeenten en de sportsector. Samen werken wij aan Zeeland als een gezonde en sportieve provincie. Vanuit ons bureau in Goes adviseren, begeleiden en ondersteunen onze deskundige en enthousiaste medewerkers gemeenten, sportverenigingen, maatschappelijke organisaties, bedrijven en sporters op het gebied van een vitale en actieve leefstijl.
private:sportzeeland-2 1343786 Nov 1st, 2017 12:00AM SportZeeland 58 8.00 Open Sports Nov 1st, 2017 04:43AM Nov 1st, 2017 04:43AM Uw partner voor een vitaal en actief leven SportZeeland is hét Zeeuwse servicepunt voor een vitale en actieve leefstijl. Wij zijn de verbindende schakel tussen de provincie, gemeenten en de sportsector. Samen werken wij aan Zeeland als een gezonde en sportieve provincie. Vanuit ons bureau in Goes adviseren, begeleiden en ondersteunen onze deskundige en enthousiaste medewerkers gemeenten, sportverenigingen, maatschappelijke organisaties, bedrijven en sporters op het gebied van een vitale en actieve leefstijl.

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.