LinkedIn Profile

Access Spurt historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal GICS Sector GICS Industry
private:spurt-2 1538486 Jun 1st, 2019 12:00AM Spurt 22 8.00 Open Marketing and Advertising Jun 1st, 2019 02:11AM Jun 1st, 2019 02:11AM Ieder persoon is uniek. Ieder bedrijf is uniek. Dat unieke zit in kleine dingen of is juist levensgroot aanwezig. Het is in ieder geval dé reden waarom de klant voor jou kiest en niet voor je concurrent. Soms ben je nog zoekende naar dat wat jouw bedrijf uniek maakt. Of je weet niet goed hoe je het zo moet verwoorden, dat de buitenwereld dat ook ervaart. In die gevallen kan Spurt je een duwtje in de rug geven. Online zichtbaarheid. Dat is de trend van vandaag. Dat kun je op heel veel verschillende manieren bereiken. Wat de beste manier is, dat verschilt per persoon, bedrijf en situatie. Spurt helpt je om online zichtbaar te worden met advies, maar ook met de implementatie. Wil je zelf leren om internet marketing en social media in te zetten? Volg dan een van de trainingen van Spurt. Open webteksten, marketingcommunicatie, diverse trainingen online marketing, social media advies Open Visserlaan 9 Duiven NL
private:spurt-2 1538486 Nov 7th, 2017 12:00AM Spurt 16 5.00 Open Marketing and Advertising Nov 7th, 2017 05:06PM Nov 7th, 2017 05:06PM Ieder persoon is uniek. Ieder bedrijf is uniek. Dat unieke zit in kleine dingen of is juist levensgroot aanwezig. Het is in ieder geval dé reden waarom de klant voor jou kiest en niet voor je concurrent. Soms ben je nog zoekende naar dat wat jouw bedrijf uniek maakt. Of je weet niet goed hoe je het zo moet verwoorden, dat de buitenwereld dat ook ervaart. In die gevallen kan Spurt je een duwtje in de rug geven. Online zichtbaarheid. Dat is de trend van vandaag. Dat kun je op heel veel verschillende manieren bereiken. Wat de beste manier is, dat verschilt per persoon, bedrijf en situatie. Spurt helpt je om online zichtbaar te worden met advies, maar ook met de implementatie. Wil je zelf leren om internet marketing en social media in te zetten? Volg dan een van de trainingen van Spurt.
private:spurt-2 1538486 Nov 1st, 2017 12:00AM Spurt 16 5.00 Open Marketing and Advertising Nov 1st, 2017 04:48AM Nov 1st, 2017 04:48AM Ieder persoon is uniek. Ieder bedrijf is uniek. Dat unieke zit in kleine dingen of is juist levensgroot aanwezig. Het is in ieder geval dé reden waarom de klant voor jou kiest en niet voor je concurrent. Soms ben je nog zoekende naar dat wat jouw bedrijf uniek maakt. Of je weet niet goed hoe je het zo moet verwoorden, dat de buitenwereld dat ook ervaart. In die gevallen kan Spurt je een duwtje in de rug geven. Online zichtbaarheid. Dat is de trend van vandaag. Dat kun je op heel veel verschillende manieren bereiken. Wat de beste manier is, dat verschilt per persoon, bedrijf en situatie. Spurt helpt je om online zichtbaar te worden met advies, maar ook met de implementatie. Wil je zelf leren om internet marketing en social media in te zetten? Volg dan een van de trainingen van Spurt.

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.