LinkedIn Profile

Access Stadspodia Leiden historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal GICS Sector GICS Industry
private:stadspodialeiden-2 1568723 Jun 1st, 2019 12:00AM Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal 591 64.00 Open Events Services Jun 1st, 2019 02:33AM Jun 1st, 2019 02:33AM Bij de Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal staan we voor evenementen van hoge kwaliteit. In de monumentale panden, respectievelijk het oudste theater van Nederland en een klassieke concertzaal, zijn we verantwoordelijk voor een zeer diverse programmering. Van klassieke muziek tot toneel, van pop tot cabaret en muziektheater. Niet alleen op cultureel gebied, maar ook binnen het wetenschappelijk en zakelijk domein zijn we the place to be. Zo zijn de verschillende zalen en foyers uitermate geschikt voor een breed scala aan events. Of het nu gaat om een kleine vergadering, een groot bedrijfsfeest of een meerdaags congres: de inspirerende locaties bieden meerwaarde aan elke ontmoeting. Bij alles wat we doen letten we op duurzaamheid en het milieu. Vol trots dragen we dan ook al geruime tijd de Gouden Green Key certificering, hét keurmerk op het gebied van duurzaamheid. Open Congress, Theatre, Conference, Concerts, Meetings, Events, Congreslocatie, Vergaderlocatie, Evenementenlocatie Open Breestraat 60 Leiden Zuid-Holland NL 2311 CS
private:stadspodialeiden-2 1568723 Nov 7th, 2017 12:00AM Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal 480 47.00 Open Events Services Nov 7th, 2017 04:21PM Nov 7th, 2017 04:21PM Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal is de organisatie achter, zoals de naam al zegt, de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal; twee monumentale panden in de binnenstad van Leiden. Het oudste theater van Nederland en de klassieke concertzaal zijn verantwoordelijk voor een zeer diverse programmering. Van klassieke muziek tot toneel, van pop tot cabaret en muziektheater. Daarnaast zijn de verschillende zalen en foyers uitermate geschikt voor een breed scala aan evenementen. Of het nu gaat om een kleine vergadering, een groot bedrijfsfeest of een meerdaags congres: er is voor iedereen een podium. In de voetsporen van grote artiesten, zowel nationaal als internationaal, komt elke boodschap het best tot haar recht. Met gespecialiseerde technici, een horeca-afdeling waarbij service voorop staat en ervaren eventmanagers die de klant van begin tot eind kunnen begeleiden, wordt elk evenement niet alleen succes, maar ook een beleving voor de gast.
private:stadspodialeiden-2 1568723 Nov 1st, 2017 12:00AM Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal 476 47.00 Open Events Services Nov 1st, 2017 04:05AM Nov 1st, 2017 04:05AM Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal is de organisatie achter, zoals de naam al zegt, de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal; twee monumentale panden in de binnenstad van Leiden. Het oudste theater van Nederland en de klassieke concertzaal zijn verantwoordelijk voor een zeer diverse programmering. Van klassieke muziek tot toneel, van pop tot cabaret en muziektheater. Daarnaast zijn de verschillende zalen en foyers uitermate geschikt voor een breed scala aan evenementen. Of het nu gaat om een kleine vergadering, een groot bedrijfsfeest of een meerdaags congres: er is voor iedereen een podium. In de voetsporen van grote artiesten, zowel nationaal als internationaal, komt elke boodschap het best tot haar recht. Met gespecialiseerde technici, een horeca-afdeling waarbij service voorop staat en ervaren eventmanagers die de klant van begin tot eind kunnen begeleiden, wordt elk evenement niet alleen succes, maar ook een beleving voor de gast.

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.