LinkedIn Profile

Access Starterslift historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal GICS Sector GICS Industry
private:starterslift 993717 Jun 3rd, 2019 12:00AM Stichting Starterslift 960 9.00 Open Nonprofit Organization Management Jun 3rd, 2019 11:57AM Jun 3rd, 2019 11:57AM Starterslift – Van idee naar impact Kansrijke, startende, innovatieve ondernemers op weg helpen, met als primair doel hen te laten slagen in de markt en daardoor een optimale bijdrage te leveren aan de economie en werkgelegenheid in de regio West- en Midden-Brabant. Dat is de missie van Starterslift. Spil binnen Starterslift wordt gevormd door incubators in Tilburg en Breda, en de ondernemerscentra binnen Tilburg University, Avans Hogeschool, NHTV Breda en Fontys. Hier draagt een team van specialisten met ervaring in ondernemerschap, actief bij aan het laten slagen van kansrijke nieuwe ondernemers. Bovendien beschikt Starterslift over eigen fondsen, die het mogelijk maken om onze deelnemers, in een zeer vroege fase van de onderneming, financiering te verstrekken. De werkwijze van Starterslift kenmerkt zich door een pragmatische aanpak en hands-on mentaliteit. Er wordt actief gebruik gemaakt van bewezen effectieve methodieken, zoals The Lean Startup en Business Model Canvas. Starterslift heeft sinds haar oprichting in 2003 een track-record van formaat opgebouwd. Het team van Starterslift bestaat uit 15 medewerkers. Hiervan zijn 8 Business Incubation Officers, die startups met raad en daad terzijde staan. Open startende ondernemers, ondersteuning, hulp, begeleiding, advies, netwerk, coaching, training, financiering, huisvesting, technostarters, creatieve starters, Breda, Tilburg, Oranjeboomstraat, Fontys Hogeschool, Avans Hogeschool, NHTV, Tilburg University Open Oranjeboomstraat 198 Breda Noord-Brabant NL 4812 EM
private:starterslift 993717 Feb 17th, 2018 12:00AM Stichting Starterslift 959 29.00 Open Nonprofit Organization Management Feb 17th, 2018 02:25PM Feb 17th, 2018 02:25PM Starterslift – Van idee naar impact Kansrijke, startende, innovatieve ondernemers op weg helpen, met als primair doel hen te laten slagen in de markt en daardoor een optimale bijdrage te leveren aan de economie en werkgelegenheid in de regio West- en Midden-Brabant. Dat is de missie van Starterslift. Spil binnen Starterslift wordt gevormd door incubators in Tilburg en Breda, en de ondernemerscentra binnen Tilburg University, Avans Hogeschool, NHTV Breda en Fontys. Hier draagt een team van specialisten met ervaring in ondernemerschap, actief bij aan het laten slagen van kansrijke nieuwe ondernemers. Bovendien beschikt Starterslift over eigen fondsen, die het mogelijk maken om onze deelnemers, in een zeer vroege fase van de onderneming, financiering te verstrekken. De werkwijze van Starterslift kenmerkt zich door een pragmatische aanpak en hands-on mentaliteit. Er wordt actief gebruik gemaakt van bewezen effectieve methodieken, zoals The Lean Startup en Business Model Canvas. Starterslift heeft sinds haar oprichting in 2003 een track-record van formaat opgebouwd. Het team van Starterslift bestaat uit 15 medewerkers. Hiervan zijn 8 Business Incubation Officers, die startups met raad en daad terzijde staan.
private:starterslift 993717 Feb 16th, 2018 12:00AM Stichting Starterslift 959 29.00 Open Nonprofit Organization Management Feb 16th, 2017 08:15AM Feb 16th, 2017 08:15AM Starterslift – Van idee naar impact Kansrijke, startende, innovatieve ondernemers op weg helpen, met als primair doel hen te laten slagen in de markt en daardoor een optimale bijdrage te leveren aan de economie en werkgelegenheid in de regio West- en Midden-Brabant. Dat is de missie van Starterslift. Spil binnen Starterslift wordt gevormd door incubators in Tilburg en Breda, en de ondernemerscentra binnen Tilburg University, Avans Hogeschool, NHTV Breda en Fontys. Hier draagt een team van specialisten met ervaring in ondernemerschap, actief bij aan het laten slagen van kansrijke nieuwe ondernemers. Bovendien beschikt Starterslift over eigen fondsen, die het mogelijk maken om onze deelnemers, in een zeer vroege fase van de onderneming, financiering te verstrekken. De werkwijze van Starterslift kenmerkt zich door een pragmatische aanpak en hands-on mentaliteit. Er wordt actief gebruik gemaakt van bewezen effectieve methodieken, zoals The Lean Startup en Business Model Canvas. Starterslift heeft sinds haar oprichting in 2003 een track-record van formaat opgebouwd. Het team van Starterslift bestaat uit 15 medewerkers. Hiervan zijn 8 Business Incubation Officers, die startups met raad en daad terzijde staan.
private:starterslift 993717 Feb 15th, 2018 12:00AM Stichting Starterslift 959 29.00 Open Nonprofit Organization Management Feb 15th, 2017 10:07AM Feb 15th, 2017 10:07AM Starterslift – Van idee naar impact Kansrijke, startende, innovatieve ondernemers op weg helpen, met als primair doel hen te laten slagen in de markt en daardoor een optimale bijdrage te leveren aan de economie en werkgelegenheid in de regio West- en Midden-Brabant. Dat is de missie van Starterslift. Spil binnen Starterslift wordt gevormd door incubators in Tilburg en Breda, en de ondernemerscentra binnen Tilburg University, Avans Hogeschool, NHTV Breda en Fontys. Hier draagt een team van specialisten met ervaring in ondernemerschap, actief bij aan het laten slagen van kansrijke nieuwe ondernemers. Bovendien beschikt Starterslift over eigen fondsen, die het mogelijk maken om onze deelnemers, in een zeer vroege fase van de onderneming, financiering te verstrekken. De werkwijze van Starterslift kenmerkt zich door een pragmatische aanpak en hands-on mentaliteit. Er wordt actief gebruik gemaakt van bewezen effectieve methodieken, zoals The Lean Startup en Business Model Canvas. Starterslift heeft sinds haar oprichting in 2003 een track-record van formaat opgebouwd. Het team van Starterslift bestaat uit 15 medewerkers. Hiervan zijn 8 Business Incubation Officers, die startups met raad en daad terzijde staan.
private:starterslift 993717 Feb 14th, 2018 12:00AM Stichting Starterslift 959 29.00 Open Nonprofit Organization Management Feb 14th, 2017 01:50PM Feb 14th, 2017 01:50PM Starterslift – Van idee naar impact Kansrijke, startende, innovatieve ondernemers op weg helpen, met als primair doel hen te laten slagen in de markt en daardoor een optimale bijdrage te leveren aan de economie en werkgelegenheid in de regio West- en Midden-Brabant. Dat is de missie van Starterslift. Spil binnen Starterslift wordt gevormd door incubators in Tilburg en Breda, en de ondernemerscentra binnen Tilburg University, Avans Hogeschool, NHTV Breda en Fontys. Hier draagt een team van specialisten met ervaring in ondernemerschap, actief bij aan het laten slagen van kansrijke nieuwe ondernemers. Bovendien beschikt Starterslift over eigen fondsen, die het mogelijk maken om onze deelnemers, in een zeer vroege fase van de onderneming, financiering te verstrekken. De werkwijze van Starterslift kenmerkt zich door een pragmatische aanpak en hands-on mentaliteit. Er wordt actief gebruik gemaakt van bewezen effectieve methodieken, zoals The Lean Startup en Business Model Canvas. Starterslift heeft sinds haar oprichting in 2003 een track-record van formaat opgebouwd. Het team van Starterslift bestaat uit 15 medewerkers. Hiervan zijn 8 Business Incubation Officers, die startups met raad en daad terzijde staan.
private:starterslift 993717 Feb 13th, 2018 12:00AM Stichting Starterslift 959 29.00 Open Nonprofit Organization Management Feb 13th, 2017 04:11PM Feb 13th, 2017 04:11PM Starterslift – Van idee naar impact Kansrijke, startende, innovatieve ondernemers op weg helpen, met als primair doel hen te laten slagen in de markt en daardoor een optimale bijdrage te leveren aan de economie en werkgelegenheid in de regio West- en Midden-Brabant. Dat is de missie van Starterslift. Spil binnen Starterslift wordt gevormd door incubators in Tilburg en Breda, en de ondernemerscentra binnen Tilburg University, Avans Hogeschool, NHTV Breda en Fontys. Hier draagt een team van specialisten met ervaring in ondernemerschap, actief bij aan het laten slagen van kansrijke nieuwe ondernemers. Bovendien beschikt Starterslift over eigen fondsen, die het mogelijk maken om onze deelnemers, in een zeer vroege fase van de onderneming, financiering te verstrekken. De werkwijze van Starterslift kenmerkt zich door een pragmatische aanpak en hands-on mentaliteit. Er wordt actief gebruik gemaakt van bewezen effectieve methodieken, zoals The Lean Startup en Business Model Canvas. Starterslift heeft sinds haar oprichting in 2003 een track-record van formaat opgebouwd. Het team van Starterslift bestaat uit 15 medewerkers. Hiervan zijn 8 Business Incubation Officers, die startups met raad en daad terzijde staan.
private:starterslift 993717 Feb 12th, 2018 12:00AM Stichting Starterslift 959 29.00 Open Nonprofit Organization Management Feb 12th, 2017 04:15AM Feb 12th, 2017 04:15AM Starterslift – Van idee naar impact Kansrijke, startende, innovatieve ondernemers op weg helpen, met als primair doel hen te laten slagen in de markt en daardoor een optimale bijdrage te leveren aan de economie en werkgelegenheid in de regio West- en Midden-Brabant. Dat is de missie van Starterslift. Spil binnen Starterslift wordt gevormd door incubators in Tilburg en Breda, en de ondernemerscentra binnen Tilburg University, Avans Hogeschool, NHTV Breda en Fontys. Hier draagt een team van specialisten met ervaring in ondernemerschap, actief bij aan het laten slagen van kansrijke nieuwe ondernemers. Bovendien beschikt Starterslift over eigen fondsen, die het mogelijk maken om onze deelnemers, in een zeer vroege fase van de onderneming, financiering te verstrekken. De werkwijze van Starterslift kenmerkt zich door een pragmatische aanpak en hands-on mentaliteit. Er wordt actief gebruik gemaakt van bewezen effectieve methodieken, zoals The Lean Startup en Business Model Canvas. Starterslift heeft sinds haar oprichting in 2003 een track-record van formaat opgebouwd. Het team van Starterslift bestaat uit 15 medewerkers. Hiervan zijn 8 Business Incubation Officers, die startups met raad en daad terzijde staan.
private:starterslift 993717 Feb 11th, 2018 12:00AM Stichting Starterslift 959 29.00 Open Nonprofit Organization Management Feb 11th, 2017 05:35AM Feb 11th, 2017 05:35AM Starterslift – Van idee naar impact Kansrijke, startende, innovatieve ondernemers op weg helpen, met als primair doel hen te laten slagen in de markt en daardoor een optimale bijdrage te leveren aan de economie en werkgelegenheid in de regio West- en Midden-Brabant. Dat is de missie van Starterslift. Spil binnen Starterslift wordt gevormd door incubators in Tilburg en Breda, en de ondernemerscentra binnen Tilburg University, Avans Hogeschool, NHTV Breda en Fontys. Hier draagt een team van specialisten met ervaring in ondernemerschap, actief bij aan het laten slagen van kansrijke nieuwe ondernemers. Bovendien beschikt Starterslift over eigen fondsen, die het mogelijk maken om onze deelnemers, in een zeer vroege fase van de onderneming, financiering te verstrekken. De werkwijze van Starterslift kenmerkt zich door een pragmatische aanpak en hands-on mentaliteit. Er wordt actief gebruik gemaakt van bewezen effectieve methodieken, zoals The Lean Startup en Business Model Canvas. Starterslift heeft sinds haar oprichting in 2003 een track-record van formaat opgebouwd. Het team van Starterslift bestaat uit 15 medewerkers. Hiervan zijn 8 Business Incubation Officers, die startups met raad en daad terzijde staan.
private:starterslift 993717 Feb 10th, 2018 12:00AM Stichting Starterslift 959 29.00 Open Nonprofit Organization Management Feb 10th, 2017 06:43AM Feb 10th, 2017 06:43AM Starterslift – Van idee naar impact Kansrijke, startende, innovatieve ondernemers op weg helpen, met als primair doel hen te laten slagen in de markt en daardoor een optimale bijdrage te leveren aan de economie en werkgelegenheid in de regio West- en Midden-Brabant. Dat is de missie van Starterslift. Spil binnen Starterslift wordt gevormd door incubators in Tilburg en Breda, en de ondernemerscentra binnen Tilburg University, Avans Hogeschool, NHTV Breda en Fontys. Hier draagt een team van specialisten met ervaring in ondernemerschap, actief bij aan het laten slagen van kansrijke nieuwe ondernemers. Bovendien beschikt Starterslift over eigen fondsen, die het mogelijk maken om onze deelnemers, in een zeer vroege fase van de onderneming, financiering te verstrekken. De werkwijze van Starterslift kenmerkt zich door een pragmatische aanpak en hands-on mentaliteit. Er wordt actief gebruik gemaakt van bewezen effectieve methodieken, zoals The Lean Startup en Business Model Canvas. Starterslift heeft sinds haar oprichting in 2003 een track-record van formaat opgebouwd. Het team van Starterslift bestaat uit 15 medewerkers. Hiervan zijn 8 Business Incubation Officers, die startups met raad en daad terzijde staan.
private:starterslift 993717 Feb 9th, 2018 12:00AM Stichting Starterslift 959 29.00 Open Nonprofit Organization Management Feb 9th, 2017 08:57AM Feb 9th, 2017 08:57AM Starterslift – Van idee naar impact Kansrijke, startende, innovatieve ondernemers op weg helpen, met als primair doel hen te laten slagen in de markt en daardoor een optimale bijdrage te leveren aan de economie en werkgelegenheid in de regio West- en Midden-Brabant. Dat is de missie van Starterslift. Spil binnen Starterslift wordt gevormd door incubators in Tilburg en Breda, en de ondernemerscentra binnen Tilburg University, Avans Hogeschool, NHTV Breda en Fontys. Hier draagt een team van specialisten met ervaring in ondernemerschap, actief bij aan het laten slagen van kansrijke nieuwe ondernemers. Bovendien beschikt Starterslift over eigen fondsen, die het mogelijk maken om onze deelnemers, in een zeer vroege fase van de onderneming, financiering te verstrekken. De werkwijze van Starterslift kenmerkt zich door een pragmatische aanpak en hands-on mentaliteit. Er wordt actief gebruik gemaakt van bewezen effectieve methodieken, zoals The Lean Startup en Business Model Canvas. Starterslift heeft sinds haar oprichting in 2003 een track-record van formaat opgebouwd. Het team van Starterslift bestaat uit 15 medewerkers. Hiervan zijn 8 Business Incubation Officers, die startups met raad en daad terzijde staan.

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.