LinkedIn Profile

Access Van der Woerdt historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal GICS Sector GICS Industry
private:vanderwoerdt-2 1564262 Jun 4th, 2019 12:00AM Van der Woerdt, architect BNA Zeewolde 181 1.00 Open Architecture & Planning Jun 4th, 2019 03:55AM Jun 4th, 2019 03:55AM Kwalitatief hoogwaarde architectuur maken. In de huidige tijd gaat het zowel om vernieuwing als ook om het zoeken naar kwaliteit en vooral authenticiteit in het ontwerp en de uitvoering: de betekenis van de architectuur, de interpretatie van het programma van eisen en de ruimtelijke kwaliteit die een ontworpen samenhang van functie en materiaal kan opleveren. Hierin onderscheidt zich het individu door de interventie van de architect. De opdrachtgever die wenst te werken met een architect, onderscheidt bewust of onbewust de wil vorm te geven aan Identiteit. Door de grote diversiteit van opdrachten hebben we ook een ruime visie op vormgeving ontwikkeld. Men kan niet spreken van stijlen, maar slechts van goed ontworpen, in zichzelf consistente gebouwen. De vormgeving ontwikkeld als de programma van de opdrachtgever, de vorm van de locatie en de visie van de architect samen worden gevoegd tot een nieuwe entiteit. Een goed object is dat wat is zichzelf, in zijn omgeving, in zijn context en programmatische invulling consistent is: de grammatica van de gekozen materialen en vormen vind aansluiting in een geheel, de ontwerper laat een nieuwe entiteit ontstaan die zich bedt in de context van zijn bestaan. Open Architecture Meet Urbanism, Building New Restoring Old, Concept Development Identity, Housing Canvas of Living Place to Work Open Pluuthaven 1 Zeewolde Flevoland NL 3891AW
private:vanderwoerdt-2 1564262 Nov 7th, 2017 12:00AM Van der Woerdt, architect BNA Zeewolde 172 1.00 Open Architecture & Planning Nov 7th, 2017 04:47PM Nov 7th, 2017 04:47PM Kwalitatief hoogwaarde architectuur maken. In de huidige tijd gaat het zowel om vernieuwing als ook om het zoeken naar kwaliteit en vooral authenticiteit in het ontwerp en de uitvoering: de betekenis van de architectuur, de interpretatie van het programma van eisen en de ruimtelijke kwaliteit die een ontworpen samenhang van functie en materiaal kan opleveren. Hierin onderscheidt zich het individu door de interventie van de architect. De opdrachtgever die wenst te werken met een architect, onderscheidt bewust of onbewust de wil vorm te geven aan Identiteit. Door de grote diversiteit van opdrachten hebben we ook een ruime visie op vormgeving ontwikkeld. Men kan niet spreken van stijlen, maar slechts van goed ontworpen, in zichzelf consistente gebouwen. De vormgeving ontwikkeld als de programma van de opdrachtgever, de vorm van de locatie en de visie van de architect samen worden gevoegd tot een nieuwe entiteit. Een goed object is dat wat is zichzelf, in zijn omgeving, in zijn context en programmatische invulling consistent is: de grammatica van de gekozen materialen en vormen vind aansluiting in een geheel, de ontwerper laat een nieuwe entiteit ontstaan die zich bedt in de context van zijn bestaan.
private:vanderwoerdt-2 1564262 Nov 1st, 2017 12:00AM Van der Woerdt, architect BNA Zeewolde 171 1.00 Open Architecture & Planning Nov 1st, 2017 04:30AM Nov 1st, 2017 04:30AM Kwalitatief hoogwaarde architectuur maken. In de huidige tijd gaat het zowel om vernieuwing als ook om het zoeken naar kwaliteit en vooral authenticiteit in het ontwerp en de uitvoering: de betekenis van de architectuur, de interpretatie van het programma van eisen en de ruimtelijke kwaliteit die een ontworpen samenhang van functie en materiaal kan opleveren. Hierin onderscheidt zich het individu door de interventie van de architect. De opdrachtgever die wenst te werken met een architect, onderscheidt bewust of onbewust de wil vorm te geven aan Identiteit. Door de grote diversiteit van opdrachten hebben we ook een ruime visie op vormgeving ontwikkeld. Men kan niet spreken van stijlen, maar slechts van goed ontworpen, in zichzelf consistente gebouwen. De vormgeving ontwikkeld als de programma van de opdrachtgever, de vorm van de locatie en de visie van de architect samen worden gevoegd tot een nieuwe entiteit. Een goed object is dat wat is zichzelf, in zijn omgeving, in zijn context en programmatische invulling consistent is: de grammatica van de gekozen materialen en vormen vind aansluiting in een geheel, de ontwerper laat een nieuwe entiteit ontstaan die zich bedt in de context van zijn bestaan.

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.

Add widgets to your dashboards

Access existing maps, charts, word clouds, and other visualizations to understand your data quickly. Or build custom widgets to view data just the way you want it.