LinkedIn Profile

Access YolkNet Internetservices historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal GICS Sector GICS Industry
private:yolknetinternetservices-2 1566013 Jun 4th, 2019 12:00AM YolkNet Internetservices 11 3.00 Open Internet Jun 4th, 2019 03:40PM Jun 4th, 2019 03:40PM Yolknet Internetservices is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webapplicaties. Ook verzorgen we daaraan gerelateerde diensten zoals webhosting en domeinnaamregistratie. Wij richten ons voornamelijk op kleine bedrijven en starters die gebruik willen maken van de mogelijkheden van internet. Bij het ontwikkelen van producten en diensten door YolkNet Internetservices wordt niet alleen rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever. Minstens zo belangrijk, misschien zelfs wel belangrijker, is (de denkwijze van) de eindgebruiker, zoals de bezoeker van uw website. Zo kan een kleurencombinatie op drukwerk een schitterende combinatie zijn. Maar op een beeldscherm kan het juist tot frustratie en irritatie leiden bij bezoekers. Het gevolg is dat men niet graag gebruik maakt van het eindproduct en misschien zelfs naar een product van de concurrent overstapt. Open Webdesign, Websites, Webshops, Domeinregistratie, Webhosting, Advies, Html, Php, Css, MySql, Joomla, DirectAdmin Open De Ronde 15 Best NL 5683 CZ
private:yolknetinternetservices-2 1566013 Mar 23rd, 2018 12:00AM YolkNet Internetservices 8 0.00 Open Internet Mar 23rd, 2017 10:51AM Mar 23rd, 2017 10:51AM Yolknet Internetservices is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webapplicaties. Ook verzorgen we daaraan gerelateerde diensten zoals webhosting en domeinnaamregistratie. Wij richten ons voornamelijk op kleine bedrijven en starters die gebruik willen maken van de mogelijkheden van internet. Bij het ontwikkelen van producten en diensten door YolkNet Internetservices wordt niet alleen rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever. Minstens zo belangrijk, misschien zelfs wel belangrijker, is (de denkwijze van) de eindgebruiker, zoals de bezoeker van uw website. Zo kan een kleurencombinatie op drukwerk een schitterende combinatie zijn. Maar op een beeldscherm kan het juist tot frustratie en irritatie leiden bij bezoekers. Het gevolg is dat men niet graag gebruik maakt van het eindproduct en misschien zelfs naar een product van de concurrent overstapt.
private:yolknetinternetservices-2 1566013 Feb 17th, 2018 12:00AM YolkNet Internetservices 8 0.00 Open Internet Feb 17th, 2018 02:25PM Feb 17th, 2018 02:25PM Yolknet Internetservices is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webapplicaties. Ook verzorgen we daaraan gerelateerde diensten zoals webhosting en domeinnaamregistratie. Wij richten ons voornamelijk op kleine bedrijven en starters die gebruik willen maken van de mogelijkheden van internet. Bij het ontwikkelen van producten en diensten door YolkNet Internetservices wordt niet alleen rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever. Minstens zo belangrijk, misschien zelfs wel belangrijker, is (de denkwijze van) de eindgebruiker, zoals de bezoeker van uw website. Zo kan een kleurencombinatie op drukwerk een schitterende combinatie zijn. Maar op een beeldscherm kan het juist tot frustratie en irritatie leiden bij bezoekers. Het gevolg is dat men niet graag gebruik maakt van het eindproduct en misschien zelfs naar een product van de concurrent overstapt.
private:yolknetinternetservices-2 1566013 Feb 16th, 2018 12:00AM YolkNet Internetservices 8 0.00 Open Internet Feb 16th, 2017 08:15AM Feb 16th, 2017 08:15AM Yolknet Internetservices is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webapplicaties. Ook verzorgen we daaraan gerelateerde diensten zoals webhosting en domeinnaamregistratie. Wij richten ons voornamelijk op kleine bedrijven en starters die gebruik willen maken van de mogelijkheden van internet. Bij het ontwikkelen van producten en diensten door YolkNet Internetservices wordt niet alleen rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever. Minstens zo belangrijk, misschien zelfs wel belangrijker, is (de denkwijze van) de eindgebruiker, zoals de bezoeker van uw website. Zo kan een kleurencombinatie op drukwerk een schitterende combinatie zijn. Maar op een beeldscherm kan het juist tot frustratie en irritatie leiden bij bezoekers. Het gevolg is dat men niet graag gebruik maakt van het eindproduct en misschien zelfs naar een product van de concurrent overstapt.
private:yolknetinternetservices-2 1566013 Feb 15th, 2018 12:00AM YolkNet Internetservices 8 0.00 Open Internet Feb 15th, 2017 10:07AM Feb 15th, 2017 10:07AM Yolknet Internetservices is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webapplicaties. Ook verzorgen we daaraan gerelateerde diensten zoals webhosting en domeinnaamregistratie. Wij richten ons voornamelijk op kleine bedrijven en starters die gebruik willen maken van de mogelijkheden van internet. Bij het ontwikkelen van producten en diensten door YolkNet Internetservices wordt niet alleen rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever. Minstens zo belangrijk, misschien zelfs wel belangrijker, is (de denkwijze van) de eindgebruiker, zoals de bezoeker van uw website. Zo kan een kleurencombinatie op drukwerk een schitterende combinatie zijn. Maar op een beeldscherm kan het juist tot frustratie en irritatie leiden bij bezoekers. Het gevolg is dat men niet graag gebruik maakt van het eindproduct en misschien zelfs naar een product van de concurrent overstapt.
private:yolknetinternetservices-2 1566013 Feb 14th, 2018 12:00AM YolkNet Internetservices 8 0.00 Open Internet Feb 14th, 2017 01:50PM Feb 14th, 2017 01:50PM Yolknet Internetservices is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webapplicaties. Ook verzorgen we daaraan gerelateerde diensten zoals webhosting en domeinnaamregistratie. Wij richten ons voornamelijk op kleine bedrijven en starters die gebruik willen maken van de mogelijkheden van internet. Bij het ontwikkelen van producten en diensten door YolkNet Internetservices wordt niet alleen rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever. Minstens zo belangrijk, misschien zelfs wel belangrijker, is (de denkwijze van) de eindgebruiker, zoals de bezoeker van uw website. Zo kan een kleurencombinatie op drukwerk een schitterende combinatie zijn. Maar op een beeldscherm kan het juist tot frustratie en irritatie leiden bij bezoekers. Het gevolg is dat men niet graag gebruik maakt van het eindproduct en misschien zelfs naar een product van de concurrent overstapt.
private:yolknetinternetservices-2 1566013 Feb 13th, 2018 12:00AM YolkNet Internetservices 8 0.00 Open Internet Feb 13th, 2017 04:11PM Feb 13th, 2017 04:11PM Yolknet Internetservices is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webapplicaties. Ook verzorgen we daaraan gerelateerde diensten zoals webhosting en domeinnaamregistratie. Wij richten ons voornamelijk op kleine bedrijven en starters die gebruik willen maken van de mogelijkheden van internet. Bij het ontwikkelen van producten en diensten door YolkNet Internetservices wordt niet alleen rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever. Minstens zo belangrijk, misschien zelfs wel belangrijker, is (de denkwijze van) de eindgebruiker, zoals de bezoeker van uw website. Zo kan een kleurencombinatie op drukwerk een schitterende combinatie zijn. Maar op een beeldscherm kan het juist tot frustratie en irritatie leiden bij bezoekers. Het gevolg is dat men niet graag gebruik maakt van het eindproduct en misschien zelfs naar een product van de concurrent overstapt.
private:yolknetinternetservices-2 1566013 Feb 12th, 2018 12:00AM YolkNet Internetservices 8 0.00 Open Internet Feb 12th, 2017 04:15AM Feb 12th, 2017 04:15AM Yolknet Internetservices is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webapplicaties. Ook verzorgen we daaraan gerelateerde diensten zoals webhosting en domeinnaamregistratie. Wij richten ons voornamelijk op kleine bedrijven en starters die gebruik willen maken van de mogelijkheden van internet. Bij het ontwikkelen van producten en diensten door YolkNet Internetservices wordt niet alleen rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever. Minstens zo belangrijk, misschien zelfs wel belangrijker, is (de denkwijze van) de eindgebruiker, zoals de bezoeker van uw website. Zo kan een kleurencombinatie op drukwerk een schitterende combinatie zijn. Maar op een beeldscherm kan het juist tot frustratie en irritatie leiden bij bezoekers. Het gevolg is dat men niet graag gebruik maakt van het eindproduct en misschien zelfs naar een product van de concurrent overstapt.
private:yolknetinternetservices-2 1566013 Feb 11th, 2018 12:00AM YolkNet Internetservices 8 0.00 Open Internet Feb 11th, 2017 05:35AM Feb 11th, 2017 05:35AM Yolknet Internetservices is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webapplicaties. Ook verzorgen we daaraan gerelateerde diensten zoals webhosting en domeinnaamregistratie. Wij richten ons voornamelijk op kleine bedrijven en starters die gebruik willen maken van de mogelijkheden van internet. Bij het ontwikkelen van producten en diensten door YolkNet Internetservices wordt niet alleen rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever. Minstens zo belangrijk, misschien zelfs wel belangrijker, is (de denkwijze van) de eindgebruiker, zoals de bezoeker van uw website. Zo kan een kleurencombinatie op drukwerk een schitterende combinatie zijn. Maar op een beeldscherm kan het juist tot frustratie en irritatie leiden bij bezoekers. Het gevolg is dat men niet graag gebruik maakt van het eindproduct en misschien zelfs naar een product van de concurrent overstapt.
private:yolknetinternetservices-2 1566013 Feb 10th, 2018 12:00AM YolkNet Internetservices 8 0.00 Open Internet Feb 10th, 2017 06:43AM Feb 10th, 2017 06:43AM Yolknet Internetservices is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webapplicaties. Ook verzorgen we daaraan gerelateerde diensten zoals webhosting en domeinnaamregistratie. Wij richten ons voornamelijk op kleine bedrijven en starters die gebruik willen maken van de mogelijkheden van internet. Bij het ontwikkelen van producten en diensten door YolkNet Internetservices wordt niet alleen rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever. Minstens zo belangrijk, misschien zelfs wel belangrijker, is (de denkwijze van) de eindgebruiker, zoals de bezoeker van uw website. Zo kan een kleurencombinatie op drukwerk een schitterende combinatie zijn. Maar op een beeldscherm kan het juist tot frustratie en irritatie leiden bij bezoekers. Het gevolg is dat men niet graag gebruik maakt van het eindproduct en misschien zelfs naar een product van de concurrent overstapt.

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.