LinkedIn Profile

Access Finquiddity Groenvermogen B.V. historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal GICS Sector GICS Industry
private:finquidditygroenvermogenb.v.-2 1390704 Mar 23rd, 2018 12:00AM Finquiddity Groenvermogen B.V. 26 0.00 Open Renewables & Environment Mar 23rd, 2017 10:51AM Mar 23rd, 2017 10:51AM Groenvermogen is onderdeel van de Finquiddity Groep en is gespecialiseerd in het structureren en arrangeren van financiering van projecten in de duurzame energiesector. Zij selecteert zorgvuldig investeringen in duurzame energie en voorziet deze van een optimale investeringsstructuur. Haar diensten zijn gericht op investeerders (particulier en corporate) en initiatiefnemers van duurzame energieprojecten. Het resultaat voor investeerders is een investering met een gezond rendement, beperkt risico en beperkte looptijd. Het resultaat voor initiatiefnemers is het gerealiseerd krijgen van het project. Groenvermogen draagt onder meer zorg voor: project beoordeling, ontwikkeling van de financiële, fiscale en juridische structuur, begeleiding van investeerders en, indien gewenst, ondersteuning van initiatiefnemers bij het verkrijgen van bancair vermogen. Het investeringsteam combineert ervaring in de financiële sector met een track record in duurzame energie.
private:finquidditygroenvermogenb.v.-2 1390704 Feb 17th, 2018 12:00AM Finquiddity Groenvermogen B.V. 26 0.00 Open Renewables & Environment Feb 17th, 2018 02:25PM Feb 17th, 2018 02:25PM Groenvermogen is onderdeel van de Finquiddity Groep en is gespecialiseerd in het structureren en arrangeren van financiering van projecten in de duurzame energiesector. Zij selecteert zorgvuldig investeringen in duurzame energie en voorziet deze van een optimale investeringsstructuur. Haar diensten zijn gericht op investeerders (particulier en corporate) en initiatiefnemers van duurzame energieprojecten. Het resultaat voor investeerders is een investering met een gezond rendement, beperkt risico en beperkte looptijd. Het resultaat voor initiatiefnemers is het gerealiseerd krijgen van het project. Groenvermogen draagt onder meer zorg voor: project beoordeling, ontwikkeling van de financiële, fiscale en juridische structuur, begeleiding van investeerders en, indien gewenst, ondersteuning van initiatiefnemers bij het verkrijgen van bancair vermogen. Het investeringsteam combineert ervaring in de financiële sector met een track record in duurzame energie.
private:finquidditygroenvermogenb.v.-2 1390704 Feb 16th, 2018 12:00AM Finquiddity Groenvermogen B.V. 26 0.00 Open Renewables & Environment Feb 16th, 2017 08:15AM Feb 16th, 2017 08:15AM Groenvermogen is onderdeel van de Finquiddity Groep en is gespecialiseerd in het structureren en arrangeren van financiering van projecten in de duurzame energiesector. Zij selecteert zorgvuldig investeringen in duurzame energie en voorziet deze van een optimale investeringsstructuur. Haar diensten zijn gericht op investeerders (particulier en corporate) en initiatiefnemers van duurzame energieprojecten. Het resultaat voor investeerders is een investering met een gezond rendement, beperkt risico en beperkte looptijd. Het resultaat voor initiatiefnemers is het gerealiseerd krijgen van het project. Groenvermogen draagt onder meer zorg voor: project beoordeling, ontwikkeling van de financiële, fiscale en juridische structuur, begeleiding van investeerders en, indien gewenst, ondersteuning van initiatiefnemers bij het verkrijgen van bancair vermogen. Het investeringsteam combineert ervaring in de financiële sector met een track record in duurzame energie.
private:finquidditygroenvermogenb.v.-2 1390704 Feb 15th, 2018 12:00AM Finquiddity Groenvermogen B.V. 26 0.00 Open Renewables & Environment Feb 15th, 2017 10:07AM Feb 15th, 2017 10:07AM Groenvermogen is onderdeel van de Finquiddity Groep en is gespecialiseerd in het structureren en arrangeren van financiering van projecten in de duurzame energiesector. Zij selecteert zorgvuldig investeringen in duurzame energie en voorziet deze van een optimale investeringsstructuur. Haar diensten zijn gericht op investeerders (particulier en corporate) en initiatiefnemers van duurzame energieprojecten. Het resultaat voor investeerders is een investering met een gezond rendement, beperkt risico en beperkte looptijd. Het resultaat voor initiatiefnemers is het gerealiseerd krijgen van het project. Groenvermogen draagt onder meer zorg voor: project beoordeling, ontwikkeling van de financiële, fiscale en juridische structuur, begeleiding van investeerders en, indien gewenst, ondersteuning van initiatiefnemers bij het verkrijgen van bancair vermogen. Het investeringsteam combineert ervaring in de financiële sector met een track record in duurzame energie.
private:finquidditygroenvermogenb.v.-2 1390704 Feb 14th, 2018 12:00AM Finquiddity Groenvermogen B.V. 26 0.00 Open Renewables & Environment Feb 14th, 2017 01:50PM Feb 14th, 2017 01:50PM Groenvermogen is onderdeel van de Finquiddity Groep en is gespecialiseerd in het structureren en arrangeren van financiering van projecten in de duurzame energiesector. Zij selecteert zorgvuldig investeringen in duurzame energie en voorziet deze van een optimale investeringsstructuur. Haar diensten zijn gericht op investeerders (particulier en corporate) en initiatiefnemers van duurzame energieprojecten. Het resultaat voor investeerders is een investering met een gezond rendement, beperkt risico en beperkte looptijd. Het resultaat voor initiatiefnemers is het gerealiseerd krijgen van het project. Groenvermogen draagt onder meer zorg voor: project beoordeling, ontwikkeling van de financiële, fiscale en juridische structuur, begeleiding van investeerders en, indien gewenst, ondersteuning van initiatiefnemers bij het verkrijgen van bancair vermogen. Het investeringsteam combineert ervaring in de financiële sector met een track record in duurzame energie.
private:finquidditygroenvermogenb.v.-2 1390704 Feb 13th, 2018 12:00AM Finquiddity Groenvermogen B.V. 26 0.00 Open Renewables & Environment Feb 13th, 2017 04:11PM Feb 13th, 2017 04:11PM Groenvermogen is onderdeel van de Finquiddity Groep en is gespecialiseerd in het structureren en arrangeren van financiering van projecten in de duurzame energiesector. Zij selecteert zorgvuldig investeringen in duurzame energie en voorziet deze van een optimale investeringsstructuur. Haar diensten zijn gericht op investeerders (particulier en corporate) en initiatiefnemers van duurzame energieprojecten. Het resultaat voor investeerders is een investering met een gezond rendement, beperkt risico en beperkte looptijd. Het resultaat voor initiatiefnemers is het gerealiseerd krijgen van het project. Groenvermogen draagt onder meer zorg voor: project beoordeling, ontwikkeling van de financiële, fiscale en juridische structuur, begeleiding van investeerders en, indien gewenst, ondersteuning van initiatiefnemers bij het verkrijgen van bancair vermogen. Het investeringsteam combineert ervaring in de financiële sector met een track record in duurzame energie.
private:finquidditygroenvermogenb.v.-2 1390704 Feb 12th, 2018 12:00AM Finquiddity Groenvermogen B.V. 26 0.00 Open Renewables & Environment Feb 12th, 2017 04:15AM Feb 12th, 2017 04:15AM Groenvermogen is onderdeel van de Finquiddity Groep en is gespecialiseerd in het structureren en arrangeren van financiering van projecten in de duurzame energiesector. Zij selecteert zorgvuldig investeringen in duurzame energie en voorziet deze van een optimale investeringsstructuur. Haar diensten zijn gericht op investeerders (particulier en corporate) en initiatiefnemers van duurzame energieprojecten. Het resultaat voor investeerders is een investering met een gezond rendement, beperkt risico en beperkte looptijd. Het resultaat voor initiatiefnemers is het gerealiseerd krijgen van het project. Groenvermogen draagt onder meer zorg voor: project beoordeling, ontwikkeling van de financiële, fiscale en juridische structuur, begeleiding van investeerders en, indien gewenst, ondersteuning van initiatiefnemers bij het verkrijgen van bancair vermogen. Het investeringsteam combineert ervaring in de financiële sector met een track record in duurzame energie.
private:finquidditygroenvermogenb.v.-2 1390704 Feb 11th, 2018 12:00AM Finquiddity Groenvermogen B.V. 26 0.00 Open Renewables & Environment Feb 11th, 2017 05:35AM Feb 11th, 2017 05:35AM Groenvermogen is onderdeel van de Finquiddity Groep en is gespecialiseerd in het structureren en arrangeren van financiering van projecten in de duurzame energiesector. Zij selecteert zorgvuldig investeringen in duurzame energie en voorziet deze van een optimale investeringsstructuur. Haar diensten zijn gericht op investeerders (particulier en corporate) en initiatiefnemers van duurzame energieprojecten. Het resultaat voor investeerders is een investering met een gezond rendement, beperkt risico en beperkte looptijd. Het resultaat voor initiatiefnemers is het gerealiseerd krijgen van het project. Groenvermogen draagt onder meer zorg voor: project beoordeling, ontwikkeling van de financiële, fiscale en juridische structuur, begeleiding van investeerders en, indien gewenst, ondersteuning van initiatiefnemers bij het verkrijgen van bancair vermogen. Het investeringsteam combineert ervaring in de financiële sector met een track record in duurzame energie.
private:finquidditygroenvermogenb.v.-2 1390704 Feb 10th, 2018 12:00AM Finquiddity Groenvermogen B.V. 26 0.00 Open Renewables & Environment Feb 10th, 2017 06:43AM Feb 10th, 2017 06:43AM Groenvermogen is onderdeel van de Finquiddity Groep en is gespecialiseerd in het structureren en arrangeren van financiering van projecten in de duurzame energiesector. Zij selecteert zorgvuldig investeringen in duurzame energie en voorziet deze van een optimale investeringsstructuur. Haar diensten zijn gericht op investeerders (particulier en corporate) en initiatiefnemers van duurzame energieprojecten. Het resultaat voor investeerders is een investering met een gezond rendement, beperkt risico en beperkte looptijd. Het resultaat voor initiatiefnemers is het gerealiseerd krijgen van het project. Groenvermogen draagt onder meer zorg voor: project beoordeling, ontwikkeling van de financiële, fiscale en juridische structuur, begeleiding van investeerders en, indien gewenst, ondersteuning van initiatiefnemers bij het verkrijgen van bancair vermogen. Het investeringsteam combineert ervaring in de financiële sector met een track record in duurzame energie.
private:finquidditygroenvermogenb.v.-2 1390704 Feb 9th, 2018 12:00AM Finquiddity Groenvermogen B.V. 26 0.00 Open Renewables & Environment Feb 9th, 2017 08:57AM Feb 9th, 2017 08:57AM Groenvermogen is onderdeel van de Finquiddity Groep en is gespecialiseerd in het structureren en arrangeren van financiering van projecten in de duurzame energiesector. Zij selecteert zorgvuldig investeringen in duurzame energie en voorziet deze van een optimale investeringsstructuur. Haar diensten zijn gericht op investeerders (particulier en corporate) en initiatiefnemers van duurzame energieprojecten. Het resultaat voor investeerders is een investering met een gezond rendement, beperkt risico en beperkte looptijd. Het resultaat voor initiatiefnemers is het gerealiseerd krijgen van het project. Groenvermogen draagt onder meer zorg voor: project beoordeling, ontwikkeling van de financiële, fiscale en juridische structuur, begeleiding van investeerders en, indien gewenst, ondersteuning van initiatiefnemers bij het verkrijgen van bancair vermogen. Het investeringsteam combineert ervaring in de financiële sector met een track record in duurzame energie.

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.

Add widgets to your dashboards

Access existing maps, charts, word clouds, and other visualizations to understand your data quickly. Or build custom widgets to view data just the way you want it.