IN

Instituut voor verantwoord medicijngebruik

- PRIVATE:INSTITUUTVOORVERANTWOORDMEDICIJNGE...
For additional historical data visit
thinknum.com/demo

Overview

Datasets

Linkedin Profile Data

Request demo
# Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Ticker Sector Ticker Industry
1 private:instituutvoorverantwoordmedicijngebruik-2 1458221 Nov 7th, 2017 12:00AM Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik 233 24.00 Open Nonprofit Organization Management Nov 7th, 2017 12:00AM Nov 7th, 2017 05:56PM Het IVM heeft een breed pakket van producten en diensten voor zorginstellingen, zorgverleners, zorgverzekeraars en bedrijven, overheden, patiƫnten-, belangen-, en beroepsorganisaties. Producten en diensten waarmee we onze missie proberen te volbrengen: zorgen voor een goed, veilig, en betaalbaar medicijngebruik in Nederland. We verspreiden farmaceutische kennis om de farmaceutische zorg, het voorschrijfgedrag en de medicatieveiligheid te verbeteren. Kennis in de vorm van praktijkgerichte adviezen en oplossingen. Vandaar ook onze slogan: Thuis in de praktijk. Bij het IVM werken artsen, apothekers, andere medische professionals en experts op het gebied van medicatieprocessen. Onze organisatie wordt in het zorgveld gezien als een onafhankelijke en neutrale partij. Het IVM werkt vanuit een maatschappelijk perspectief, zonder commercieel of beroepsbelang. De klant, en diegenen voor wie de klant zorgt, staan voor ons centraal.
2 private:instituutvoorverantwoordmedicijngebruik-2 1458221 Nov 1st, 2017 12:00AM Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik 233 25.00 Open Nonprofit Organization Management Nov 1st, 2017 12:00AM Nov 1st, 2017 05:37AM Het IVM heeft een breed pakket van producten en diensten voor zorginstellingen, zorgverleners, zorgverzekeraars en bedrijven, overheden, patiƫnten-, belangen-, en beroepsorganisaties. Producten en diensten waarmee we onze missie proberen te volbrengen: zorgen voor een goed, veilig, en betaalbaar medicijngebruik in Nederland. We verspreiden farmaceutische kennis om de farmaceutische zorg, het voorschrijfgedrag en de medicatieveiligheid te verbeteren. Kennis in de vorm van praktijkgerichte adviezen en oplossingen. Vandaar ook onze slogan: Thuis in de praktijk. Bij het IVM werken artsen, apothekers, andere medische professionals en experts op het gebied van medicatieprocessen. Onze organisatie wordt in het zorgveld gezien als een onafhankelijke en neutrale partij. Het IVM werkt vanuit een maatschappelijk perspectief, zonder commercieel of beroepsbelang. De klant, en diegenen voor wie de klant zorgt, staan voor ons centraal.

Showing a preview of 2 rows

Get a demo to see more examples from the Linkedin Profile dataset.