LinkedIn Profile

Access Kouwenaar Advocatuur historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal Sector Industry
private:kouwenaaradvocatuur-2 1296273 May 29th, 2019 12:00AM Kouwenaar Advocatuur 10 2.00 Open Law Practice May 29th, 2019 09:43AM May 29th, 2019 09:43AM Bij ons staat de juridische expertise van de dienstverlening voorop. Daar hoort bij: een goede en snelle informatievoorziening, praktische toepasbaarheid en duidelijkheid van adviezen, een goede bereikbaarheid en vooral een professionele maar ook persoonlijke benadering. Daarbij letten wij niet alléén op het voorgelegde probleem of vraag, maar naar de bredere context van de zaak en de praktische uitwerking van een advies. Alle voor- en nadelen worden afgewogen en vervolgens resulteert deze werkwijze, in samenwerking met u als cliënt, in de best mogelijke en haalbare oplossing met zo min mogelijk tijdsverlies en kosten. Wij denken met u mee. Wij zijn met recht uw partner in recht. Als uitgangpunt geldt: voorkomen van procedures als het kan, doelmatig en effectief procederen als het moet. Elke zaak vraagt om zijn eigen aanpak, of het nu om adviseren, onderhandelen of procederen gaat. Kortom: geen confectiepak maar maatwerk bij Kouwenaar Advocatuur. Open Arbeidsrecht, Contractenrecht, Algemene Voorwaarden, Ondernemingsrecht Open Stationsweg 16 Nijkerk NL 3862CG
private:kouwenaaradvocatuur-2 1296273 Mar 23rd, 2018 12:00AM Kouwenaar Advocatuur 8 3.00 Open Law Practice Mar 23rd, 2017 10:51AM Mar 23rd, 2017 10:51AM Bij ons staat de juridische expertise van de dienstverlening voorop. Daar hoort bij: een goede en snelle informatievoorziening, praktische toepasbaarheid en duidelijkheid van adviezen, een goede bereikbaarheid en vooral een professionele maar ook persoonlijke benadering. Daarbij letten wij niet alléén op het voorgelegde probleem of vraag, maar naar de bredere context van de zaak en de praktische uitwerking van een advies. Alle voor- en nadelen worden afgewogen en vervolgens resulteert deze werkwijze, in samenwerking met u als cliënt, in de best mogelijke en haalbare oplossing met zo min mogelijk tijdsverlies en kosten. Wij denken met u mee. Wij zijn met recht uw partner in recht. Als uitgangpunt geldt: voorkomen van procedures als het kan, doelmatig en effectief procederen als het moet. Elke zaak vraagt om zijn eigen aanpak, of het nu om adviseren, onderhandelen of procederen gaat. Kortom: geen confectiepak maar maatwerk bij Kouwenaar Advocatuur.
private:kouwenaaradvocatuur-2 1296273 Feb 17th, 2018 12:00AM Kouwenaar Advocatuur 8 3.00 Open Law Practice Feb 17th, 2018 02:25PM Feb 17th, 2018 02:25PM Bij ons staat de juridische expertise van de dienstverlening voorop. Daar hoort bij: een goede en snelle informatievoorziening, praktische toepasbaarheid en duidelijkheid van adviezen, een goede bereikbaarheid en vooral een professionele maar ook persoonlijke benadering. Daarbij letten wij niet alléén op het voorgelegde probleem of vraag, maar naar de bredere context van de zaak en de praktische uitwerking van een advies. Alle voor- en nadelen worden afgewogen en vervolgens resulteert deze werkwijze, in samenwerking met u als cliënt, in de best mogelijke en haalbare oplossing met zo min mogelijk tijdsverlies en kosten. Wij denken met u mee. Wij zijn met recht uw partner in recht. Als uitgangpunt geldt: voorkomen van procedures als het kan, doelmatig en effectief procederen als het moet. Elke zaak vraagt om zijn eigen aanpak, of het nu om adviseren, onderhandelen of procederen gaat. Kortom: geen confectiepak maar maatwerk bij Kouwenaar Advocatuur.
private:kouwenaaradvocatuur-2 1296273 Feb 16th, 2018 12:00AM Kouwenaar Advocatuur 8 3.00 Open Law Practice Feb 16th, 2017 08:15AM Feb 16th, 2017 08:15AM Bij ons staat de juridische expertise van de dienstverlening voorop. Daar hoort bij: een goede en snelle informatievoorziening, praktische toepasbaarheid en duidelijkheid van adviezen, een goede bereikbaarheid en vooral een professionele maar ook persoonlijke benadering. Daarbij letten wij niet alléén op het voorgelegde probleem of vraag, maar naar de bredere context van de zaak en de praktische uitwerking van een advies. Alle voor- en nadelen worden afgewogen en vervolgens resulteert deze werkwijze, in samenwerking met u als cliënt, in de best mogelijke en haalbare oplossing met zo min mogelijk tijdsverlies en kosten. Wij denken met u mee. Wij zijn met recht uw partner in recht. Als uitgangpunt geldt: voorkomen van procedures als het kan, doelmatig en effectief procederen als het moet. Elke zaak vraagt om zijn eigen aanpak, of het nu om adviseren, onderhandelen of procederen gaat. Kortom: geen confectiepak maar maatwerk bij Kouwenaar Advocatuur.
private:kouwenaaradvocatuur-2 1296273 Feb 15th, 2018 12:00AM Kouwenaar Advocatuur 8 3.00 Open Law Practice Feb 15th, 2017 10:07AM Feb 15th, 2017 10:07AM Bij ons staat de juridische expertise van de dienstverlening voorop. Daar hoort bij: een goede en snelle informatievoorziening, praktische toepasbaarheid en duidelijkheid van adviezen, een goede bereikbaarheid en vooral een professionele maar ook persoonlijke benadering. Daarbij letten wij niet alléén op het voorgelegde probleem of vraag, maar naar de bredere context van de zaak en de praktische uitwerking van een advies. Alle voor- en nadelen worden afgewogen en vervolgens resulteert deze werkwijze, in samenwerking met u als cliënt, in de best mogelijke en haalbare oplossing met zo min mogelijk tijdsverlies en kosten. Wij denken met u mee. Wij zijn met recht uw partner in recht. Als uitgangpunt geldt: voorkomen van procedures als het kan, doelmatig en effectief procederen als het moet. Elke zaak vraagt om zijn eigen aanpak, of het nu om adviseren, onderhandelen of procederen gaat. Kortom: geen confectiepak maar maatwerk bij Kouwenaar Advocatuur.
private:kouwenaaradvocatuur-2 1296273 Feb 14th, 2018 12:00AM Kouwenaar Advocatuur 8 3.00 Open Law Practice Feb 14th, 2017 01:50PM Feb 14th, 2017 01:50PM Bij ons staat de juridische expertise van de dienstverlening voorop. Daar hoort bij: een goede en snelle informatievoorziening, praktische toepasbaarheid en duidelijkheid van adviezen, een goede bereikbaarheid en vooral een professionele maar ook persoonlijke benadering. Daarbij letten wij niet alléén op het voorgelegde probleem of vraag, maar naar de bredere context van de zaak en de praktische uitwerking van een advies. Alle voor- en nadelen worden afgewogen en vervolgens resulteert deze werkwijze, in samenwerking met u als cliënt, in de best mogelijke en haalbare oplossing met zo min mogelijk tijdsverlies en kosten. Wij denken met u mee. Wij zijn met recht uw partner in recht. Als uitgangpunt geldt: voorkomen van procedures als het kan, doelmatig en effectief procederen als het moet. Elke zaak vraagt om zijn eigen aanpak, of het nu om adviseren, onderhandelen of procederen gaat. Kortom: geen confectiepak maar maatwerk bij Kouwenaar Advocatuur.
private:kouwenaaradvocatuur-2 1296273 Feb 13th, 2018 12:00AM Kouwenaar Advocatuur 8 3.00 Open Law Practice Feb 13th, 2017 04:11PM Feb 13th, 2017 04:11PM Bij ons staat de juridische expertise van de dienstverlening voorop. Daar hoort bij: een goede en snelle informatievoorziening, praktische toepasbaarheid en duidelijkheid van adviezen, een goede bereikbaarheid en vooral een professionele maar ook persoonlijke benadering. Daarbij letten wij niet alléén op het voorgelegde probleem of vraag, maar naar de bredere context van de zaak en de praktische uitwerking van een advies. Alle voor- en nadelen worden afgewogen en vervolgens resulteert deze werkwijze, in samenwerking met u als cliënt, in de best mogelijke en haalbare oplossing met zo min mogelijk tijdsverlies en kosten. Wij denken met u mee. Wij zijn met recht uw partner in recht. Als uitgangpunt geldt: voorkomen van procedures als het kan, doelmatig en effectief procederen als het moet. Elke zaak vraagt om zijn eigen aanpak, of het nu om adviseren, onderhandelen of procederen gaat. Kortom: geen confectiepak maar maatwerk bij Kouwenaar Advocatuur.
private:kouwenaaradvocatuur-2 1296273 Feb 12th, 2018 12:00AM Kouwenaar Advocatuur 8 3.00 Open Law Practice Feb 12th, 2017 04:15AM Feb 12th, 2017 04:15AM Bij ons staat de juridische expertise van de dienstverlening voorop. Daar hoort bij: een goede en snelle informatievoorziening, praktische toepasbaarheid en duidelijkheid van adviezen, een goede bereikbaarheid en vooral een professionele maar ook persoonlijke benadering. Daarbij letten wij niet alléén op het voorgelegde probleem of vraag, maar naar de bredere context van de zaak en de praktische uitwerking van een advies. Alle voor- en nadelen worden afgewogen en vervolgens resulteert deze werkwijze, in samenwerking met u als cliënt, in de best mogelijke en haalbare oplossing met zo min mogelijk tijdsverlies en kosten. Wij denken met u mee. Wij zijn met recht uw partner in recht. Als uitgangpunt geldt: voorkomen van procedures als het kan, doelmatig en effectief procederen als het moet. Elke zaak vraagt om zijn eigen aanpak, of het nu om adviseren, onderhandelen of procederen gaat. Kortom: geen confectiepak maar maatwerk bij Kouwenaar Advocatuur.
private:kouwenaaradvocatuur-2 1296273 Feb 11th, 2018 12:00AM Kouwenaar Advocatuur 8 3.00 Open Law Practice Feb 11th, 2017 05:35AM Feb 11th, 2017 05:35AM Bij ons staat de juridische expertise van de dienstverlening voorop. Daar hoort bij: een goede en snelle informatievoorziening, praktische toepasbaarheid en duidelijkheid van adviezen, een goede bereikbaarheid en vooral een professionele maar ook persoonlijke benadering. Daarbij letten wij niet alléén op het voorgelegde probleem of vraag, maar naar de bredere context van de zaak en de praktische uitwerking van een advies. Alle voor- en nadelen worden afgewogen en vervolgens resulteert deze werkwijze, in samenwerking met u als cliënt, in de best mogelijke en haalbare oplossing met zo min mogelijk tijdsverlies en kosten. Wij denken met u mee. Wij zijn met recht uw partner in recht. Als uitgangpunt geldt: voorkomen van procedures als het kan, doelmatig en effectief procederen als het moet. Elke zaak vraagt om zijn eigen aanpak, of het nu om adviseren, onderhandelen of procederen gaat. Kortom: geen confectiepak maar maatwerk bij Kouwenaar Advocatuur.
private:kouwenaaradvocatuur-2 1296273 Feb 10th, 2018 12:00AM Kouwenaar Advocatuur 8 3.00 Open Law Practice Feb 10th, 2017 06:43AM Feb 10th, 2017 06:43AM Bij ons staat de juridische expertise van de dienstverlening voorop. Daar hoort bij: een goede en snelle informatievoorziening, praktische toepasbaarheid en duidelijkheid van adviezen, een goede bereikbaarheid en vooral een professionele maar ook persoonlijke benadering. Daarbij letten wij niet alléén op het voorgelegde probleem of vraag, maar naar de bredere context van de zaak en de praktische uitwerking van een advies. Alle voor- en nadelen worden afgewogen en vervolgens resulteert deze werkwijze, in samenwerking met u als cliënt, in de best mogelijke en haalbare oplossing met zo min mogelijk tijdsverlies en kosten. Wij denken met u mee. Wij zijn met recht uw partner in recht. Als uitgangpunt geldt: voorkomen van procedures als het kan, doelmatig en effectief procederen als het moet. Elke zaak vraagt om zijn eigen aanpak, of het nu om adviseren, onderhandelen of procederen gaat. Kortom: geen confectiepak maar maatwerk bij Kouwenaar Advocatuur.

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.

Add widgets to your dashboards

Access existing maps, charts, word clouds, and other visualizations to understand your data quickly. Or build custom widgets to view data just the way you want it.