LinkedIn Profile

Access Revicon bv, Woerden historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal GICS Sector GICS Industry
private:reviconbvwoerden-2 1378662 May 31st, 2019 12:00AM ReviconBarosta B.V. 290 29.00 Open Machinery May 31st, 2019 11:22AM May 31st, 2019 11:22AM ReviconBarosta produceert onderdelen en samengestelde componenten in uitsluitend roestvast staal en realiseert complete installaties. Dit doen wij in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie, de chemie, de farmacie, de energie- en milieutechnologie en overige markten. Uitsluitend RVS, waarbij aandacht, service en een zeer hoge kwaliteit altijd centraal staan. ReviconBarosta is het resultaat van de fusie tussen Revicon B.V. en Barosta B.V. en is de grootste onafhankelijke RVS componenten leverancier van Nederland. Op onze state-of-the-art productielocatie in Woerden werken wij met een team van zo’n 100 hoog gekwalificeerde vakmensen. Onze slogan is Sterk Verbonden, wat voor u betekent dat wij vanuit de verbinding met u de werkelijke behoeften van onze klanten kennen en daarop anticiperen. Ons ervaren team van engineers en RVS specialisten zijn in staat uw organisatie verregaand te ondersteunen en denken graag met uw uitdagingen mee. Dit kan ver gaan, tot aan assemblage en ondersteuning on-site. Alles is zo ingericht dat u de vruchten kunt plukken van onze expertise en ervaring. De komende jaren bouwen wij onze specialismes nog verder uit, zowel in de breedte als in de diepte. Open Open Klompenmakersweg 9 Woerden NL
private:reviconbvwoerden-2 1378662 Feb 17th, 2018 12:00AM Revicon bv, Woerden 159 14.00 Open Machinery Feb 17th, 2018 02:25PM Feb 17th, 2018 02:25PM Bedrijfsprofiel Revicon bv is een roestvaststaal verwerkend bedrijf georiënteerd op de speciaalbouw. Flexibele veelzijdigheid is onze kracht. Plaatwerk is ons ding en we beschikken over een goed gesorteerd en uiterst modern productieapparaat. Wij leveren op maat en een groot scala aan producten. Denk bijvoorbeeld aan kasten met alles erop en eraan voor hydraulische en electrische toepassingen on- en off-shore, allerlei separatoren voor aardolie- en -gaswinning, opslagtanks voor diverse toepassingen, speciale testunits, wandbekledingen, trappen en leunigwerk en nog veel meer. Wij leveren met name aan de procesindustrie, petro-chemie, bouw en installatiebranche. Bedrijfscultuur Revicon is ruim 25 jaar jong en flexibel. Onze organisatie is in het kort vlak en informeel. Geen stropdassen en geen omwegen. We zijn één team dat werkt aan een prachtig product. Ondanks de economische crisis lukt het Revicon om een enorme groei te realiseren. Ons pand wordt al weer uitgebreid en we zijn op zoek naar nieuwe collega's.
private:reviconbvwoerden-2 1378662 Feb 16th, 2018 12:00AM Revicon bv, Woerden 159 14.00 Open Machinery Feb 16th, 2017 08:15AM Feb 16th, 2017 08:15AM Bedrijfsprofiel Revicon bv is een roestvaststaal verwerkend bedrijf georiënteerd op de speciaalbouw. Flexibele veelzijdigheid is onze kracht. Plaatwerk is ons ding en we beschikken over een goed gesorteerd en uiterst modern productieapparaat. Wij leveren op maat en een groot scala aan producten. Denk bijvoorbeeld aan kasten met alles erop en eraan voor hydraulische en electrische toepassingen on- en off-shore, allerlei separatoren voor aardolie- en -gaswinning, opslagtanks voor diverse toepassingen, speciale testunits, wandbekledingen, trappen en leunigwerk en nog veel meer. Wij leveren met name aan de procesindustrie, petro-chemie, bouw en installatiebranche. Bedrijfscultuur Revicon is ruim 25 jaar jong en flexibel. Onze organisatie is in het kort vlak en informeel. Geen stropdassen en geen omwegen. We zijn één team dat werkt aan een prachtig product. Ondanks de economische crisis lukt het Revicon om een enorme groei te realiseren. Ons pand wordt al weer uitgebreid en we zijn op zoek naar nieuwe collega's.
private:reviconbvwoerden-2 1378662 Feb 15th, 2018 12:00AM Revicon bv, Woerden 159 14.00 Open Machinery Feb 15th, 2017 10:07AM Feb 15th, 2017 10:07AM Bedrijfsprofiel Revicon bv is een roestvaststaal verwerkend bedrijf georiënteerd op de speciaalbouw. Flexibele veelzijdigheid is onze kracht. Plaatwerk is ons ding en we beschikken over een goed gesorteerd en uiterst modern productieapparaat. Wij leveren op maat en een groot scala aan producten. Denk bijvoorbeeld aan kasten met alles erop en eraan voor hydraulische en electrische toepassingen on- en off-shore, allerlei separatoren voor aardolie- en -gaswinning, opslagtanks voor diverse toepassingen, speciale testunits, wandbekledingen, trappen en leunigwerk en nog veel meer. Wij leveren met name aan de procesindustrie, petro-chemie, bouw en installatiebranche. Bedrijfscultuur Revicon is ruim 25 jaar jong en flexibel. Onze organisatie is in het kort vlak en informeel. Geen stropdassen en geen omwegen. We zijn één team dat werkt aan een prachtig product. Ondanks de economische crisis lukt het Revicon om een enorme groei te realiseren. Ons pand wordt al weer uitgebreid en we zijn op zoek naar nieuwe collega's.
private:reviconbvwoerden-2 1378662 Feb 14th, 2018 12:00AM Revicon bv, Woerden 159 14.00 Open Machinery Feb 14th, 2017 01:50PM Feb 14th, 2017 01:50PM Bedrijfsprofiel Revicon bv is een roestvaststaal verwerkend bedrijf georiënteerd op de speciaalbouw. Flexibele veelzijdigheid is onze kracht. Plaatwerk is ons ding en we beschikken over een goed gesorteerd en uiterst modern productieapparaat. Wij leveren op maat en een groot scala aan producten. Denk bijvoorbeeld aan kasten met alles erop en eraan voor hydraulische en electrische toepassingen on- en off-shore, allerlei separatoren voor aardolie- en -gaswinning, opslagtanks voor diverse toepassingen, speciale testunits, wandbekledingen, trappen en leunigwerk en nog veel meer. Wij leveren met name aan de procesindustrie, petro-chemie, bouw en installatiebranche. Bedrijfscultuur Revicon is ruim 25 jaar jong en flexibel. Onze organisatie is in het kort vlak en informeel. Geen stropdassen en geen omwegen. We zijn één team dat werkt aan een prachtig product. Ondanks de economische crisis lukt het Revicon om een enorme groei te realiseren. Ons pand wordt al weer uitgebreid en we zijn op zoek naar nieuwe collega's.
private:reviconbvwoerden-2 1378662 Feb 13th, 2018 12:00AM Revicon bv, Woerden 159 14.00 Open Machinery Feb 13th, 2017 04:11PM Feb 13th, 2017 04:11PM Bedrijfsprofiel Revicon bv is een roestvaststaal verwerkend bedrijf georiënteerd op de speciaalbouw. Flexibele veelzijdigheid is onze kracht. Plaatwerk is ons ding en we beschikken over een goed gesorteerd en uiterst modern productieapparaat. Wij leveren op maat en een groot scala aan producten. Denk bijvoorbeeld aan kasten met alles erop en eraan voor hydraulische en electrische toepassingen on- en off-shore, allerlei separatoren voor aardolie- en -gaswinning, opslagtanks voor diverse toepassingen, speciale testunits, wandbekledingen, trappen en leunigwerk en nog veel meer. Wij leveren met name aan de procesindustrie, petro-chemie, bouw en installatiebranche. Bedrijfscultuur Revicon is ruim 25 jaar jong en flexibel. Onze organisatie is in het kort vlak en informeel. Geen stropdassen en geen omwegen. We zijn één team dat werkt aan een prachtig product. Ondanks de economische crisis lukt het Revicon om een enorme groei te realiseren. Ons pand wordt al weer uitgebreid en we zijn op zoek naar nieuwe collega's.
private:reviconbvwoerden-2 1378662 Feb 12th, 2018 12:00AM Revicon bv, Woerden 159 14.00 Open Machinery Feb 12th, 2017 04:15AM Feb 12th, 2017 04:15AM Bedrijfsprofiel Revicon bv is een roestvaststaal verwerkend bedrijf georiënteerd op de speciaalbouw. Flexibele veelzijdigheid is onze kracht. Plaatwerk is ons ding en we beschikken over een goed gesorteerd en uiterst modern productieapparaat. Wij leveren op maat en een groot scala aan producten. Denk bijvoorbeeld aan kasten met alles erop en eraan voor hydraulische en electrische toepassingen on- en off-shore, allerlei separatoren voor aardolie- en -gaswinning, opslagtanks voor diverse toepassingen, speciale testunits, wandbekledingen, trappen en leunigwerk en nog veel meer. Wij leveren met name aan de procesindustrie, petro-chemie, bouw en installatiebranche. Bedrijfscultuur Revicon is ruim 25 jaar jong en flexibel. Onze organisatie is in het kort vlak en informeel. Geen stropdassen en geen omwegen. We zijn één team dat werkt aan een prachtig product. Ondanks de economische crisis lukt het Revicon om een enorme groei te realiseren. Ons pand wordt al weer uitgebreid en we zijn op zoek naar nieuwe collega's.
private:reviconbvwoerden-2 1378662 Feb 11th, 2018 12:00AM Revicon bv, Woerden 159 14.00 Open Machinery Feb 11th, 2017 05:35AM Feb 11th, 2017 05:35AM Bedrijfsprofiel Revicon bv is een roestvaststaal verwerkend bedrijf georiënteerd op de speciaalbouw. Flexibele veelzijdigheid is onze kracht. Plaatwerk is ons ding en we beschikken over een goed gesorteerd en uiterst modern productieapparaat. Wij leveren op maat en een groot scala aan producten. Denk bijvoorbeeld aan kasten met alles erop en eraan voor hydraulische en electrische toepassingen on- en off-shore, allerlei separatoren voor aardolie- en -gaswinning, opslagtanks voor diverse toepassingen, speciale testunits, wandbekledingen, trappen en leunigwerk en nog veel meer. Wij leveren met name aan de procesindustrie, petro-chemie, bouw en installatiebranche. Bedrijfscultuur Revicon is ruim 25 jaar jong en flexibel. Onze organisatie is in het kort vlak en informeel. Geen stropdassen en geen omwegen. We zijn één team dat werkt aan een prachtig product. Ondanks de economische crisis lukt het Revicon om een enorme groei te realiseren. Ons pand wordt al weer uitgebreid en we zijn op zoek naar nieuwe collega's.
private:reviconbvwoerden-2 1378662 Feb 10th, 2018 12:00AM Revicon bv, Woerden 159 14.00 Open Machinery Feb 10th, 2017 06:43AM Feb 10th, 2017 06:43AM Bedrijfsprofiel Revicon bv is een roestvaststaal verwerkend bedrijf georiënteerd op de speciaalbouw. Flexibele veelzijdigheid is onze kracht. Plaatwerk is ons ding en we beschikken over een goed gesorteerd en uiterst modern productieapparaat. Wij leveren op maat en een groot scala aan producten. Denk bijvoorbeeld aan kasten met alles erop en eraan voor hydraulische en electrische toepassingen on- en off-shore, allerlei separatoren voor aardolie- en -gaswinning, opslagtanks voor diverse toepassingen, speciale testunits, wandbekledingen, trappen en leunigwerk en nog veel meer. Wij leveren met name aan de procesindustrie, petro-chemie, bouw en installatiebranche. Bedrijfscultuur Revicon is ruim 25 jaar jong en flexibel. Onze organisatie is in het kort vlak en informeel. Geen stropdassen en geen omwegen. We zijn één team dat werkt aan een prachtig product. Ondanks de economische crisis lukt het Revicon om een enorme groei te realiseren. Ons pand wordt al weer uitgebreid en we zijn op zoek naar nieuwe collega's.
private:reviconbvwoerden-2 1378662 Feb 9th, 2018 12:00AM Revicon bv, Woerden 159 14.00 Open Machinery Feb 9th, 2017 08:57AM Feb 9th, 2017 08:57AM Bedrijfsprofiel Revicon bv is een roestvaststaal verwerkend bedrijf georiënteerd op de speciaalbouw. Flexibele veelzijdigheid is onze kracht. Plaatwerk is ons ding en we beschikken over een goed gesorteerd en uiterst modern productieapparaat. Wij leveren op maat en een groot scala aan producten. Denk bijvoorbeeld aan kasten met alles erop en eraan voor hydraulische en electrische toepassingen on- en off-shore, allerlei separatoren voor aardolie- en -gaswinning, opslagtanks voor diverse toepassingen, speciale testunits, wandbekledingen, trappen en leunigwerk en nog veel meer. Wij leveren met name aan de procesindustrie, petro-chemie, bouw en installatiebranche. Bedrijfscultuur Revicon is ruim 25 jaar jong en flexibel. Onze organisatie is in het kort vlak en informeel. Geen stropdassen en geen omwegen. We zijn één team dat werkt aan een prachtig product. Ondanks de economische crisis lukt het Revicon om een enorme groei te realiseren. Ons pand wordt al weer uitgebreid en we zijn op zoek naar nieuwe collega's.

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.