LinkedIn Profile

Access Rijden voor Nop historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal GICS Sector GICS Industry
private:rijdenvoornop-2 1448966 May 31st, 2019 12:00AM Rijden voor Nop 7 1.00 Open Marketing and Advertising May 31st, 2019 11:50AM May 31st, 2019 11:50AM Vanaf 30 oktober is er een nieuw initiatief begonnen voor op de Nederlandse wegen: RijdenvoorNop.nl is de site Waar mensen de mogelijkheid krijgen zich in te schrijven om op die manier de achterruit van de auto als reclame zuil te gebruiken. De afgelopen jaren zijn economisch gezien niet de beste geweest. De kosten voor het rijden van een auto zijn alleen maar gestegen. Terwijl ze in onze ogen rondrijden met een fantastisch mogelijkheid om een extra inkomsten te generen: De Achterruit! De afgelopen jaren zijn de kosten voor parkeren landelijk omhoog gegaan. Terwijl geparkeerde auto’s een stilstaande reclame mogelijkheid zijn, met meer exposure dan een gemiddelde abri (bushokjes reclame). Namelijk exposure via: De Achterruit! De afgelopen jaren zijn de files in Nederland alleen maar toegenomen, rijen met auto’s worstelen zich door het landschap. Waarbij de ene auto achter de andere aanrijdt. Wat zie jij als file rijder? Precies: De Achterruit! Wij van Rijden voor Nop zorgen ervoor dat u precies de automobilisten krijgt om uw reclame boodschap het best over te brengen. Ons bestand geeft u de mogelijkheid om goedkoop te adverteren op de meest geziene plek van een auto: De Achterruit. Open Advertisement, Car advertisement, Marketing Open zacharias Janssestraat 2 Amsterdam Noord-Holland NL 1097 CL
private:rijdenvoornop-2 1448966 Nov 7th, 2017 12:00AM Rijden voor Nop 5 1.00 Open Marketing and Advertising Nov 7th, 2017 05:31PM Nov 7th, 2017 05:31PM Vanaf 30 oktober is er een nieuw initiatief begonnen voor op de Nederlandse wegen: RijdenvoorNop.nl is de site Waar mensen de mogelijkheid krijgen zich in te schrijven om op die manier de achterruit van de auto als reclame zuil te gebruiken. De afgelopen jaren zijn economisch gezien niet de beste geweest. De kosten voor het rijden van een auto zijn alleen maar gestegen. Terwijl ze in onze ogen rondrijden met een fantastisch mogelijkheid om een extra inkomsten te generen: De Achterruit! De afgelopen jaren zijn de kosten voor parkeren landelijk omhoog gegaan. Terwijl geparkeerde auto’s een stilstaande reclame mogelijkheid zijn, met meer exposure dan een gemiddelde abri (bushokjes reclame). Namelijk exposure via: De Achterruit! De afgelopen jaren zijn de files in Nederland alleen maar toegenomen, rijen met auto’s worstelen zich door het landschap. Waarbij de ene auto achter de andere aanrijdt. Wat zie jij als file rijder? Precies: De Achterruit! Wij van Rijden voor Nop zorgen ervoor dat u precies de automobilisten krijgt om uw reclame boodschap het best over te brengen. Ons bestand geeft u de mogelijkheid om goedkoop te adverteren op de meest geziene plek van een auto: De Achterruit.
private:rijdenvoornop-2 1448966 Nov 1st, 2017 12:00AM Rijden voor Nop 5 1.00 Open Marketing and Advertising Nov 1st, 2017 05:13AM Nov 1st, 2017 05:13AM Vanaf 30 oktober is er een nieuw initiatief begonnen voor op de Nederlandse wegen: RijdenvoorNop.nl is de site Waar mensen de mogelijkheid krijgen zich in te schrijven om op die manier de achterruit van de auto als reclame zuil te gebruiken. De afgelopen jaren zijn economisch gezien niet de beste geweest. De kosten voor het rijden van een auto zijn alleen maar gestegen. Terwijl ze in onze ogen rondrijden met een fantastisch mogelijkheid om een extra inkomsten te generen: De Achterruit! De afgelopen jaren zijn de kosten voor parkeren landelijk omhoog gegaan. Terwijl geparkeerde auto’s een stilstaande reclame mogelijkheid zijn, met meer exposure dan een gemiddelde abri (bushokjes reclame). Namelijk exposure via: De Achterruit! De afgelopen jaren zijn de files in Nederland alleen maar toegenomen, rijen met auto’s worstelen zich door het landschap. Waarbij de ene auto achter de andere aanrijdt. Wat zie jij als file rijder? Precies: De Achterruit! Wij van Rijden voor Nop zorgen ervoor dat u precies de automobilisten krijgt om uw reclame boodschap het best over te brengen. Ons bestand geeft u de mogelijkheid om goedkoop te adverteren op de meest geziene plek van een auto: De Achterruit.

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.