LinkedIn Profile

Access Verbeterfabriek historical Linkedin company profile data on number of followers, employee headcount and more
Ticker Symbol Entity Name As Of Date Company Name Followers Employees on Linkedin Link Industry Date Added Date Updated Description Website Specialities Logo HQ.Street HQ.City HQ.State HQ.Country HQ.Postal GICS Sector GICS Industry
private:verbeterfabriek-2 1296862 Jun 4th, 2019 12:00AM Verbeterfabriek 15 2.00 Open Program Development Jun 4th, 2019 08:44AM Jun 4th, 2019 08:44AM De Verbeterfabriek is een bedrijfskundig adviesbureau dat zich inzet voor het verder verbeteren van uw bedrijfsvoering. We richten ons op de productie- en procesindustrie en de ondersteunende organisaties. Enerzijds kan verbeteren via een proactieve werkwijze. Hierbij streven we naar het vergroten van de kennis op het gebied van manufacturing excellence (Lean, TPM, …) binnen uw organisatie. Daarnaast onderscheiden we de reactieve werkwijze. Problemen of inefficiëntie welke ontstaan is binnen uw organisatie kunnen we in kaart brengen en daarbij kunnen we de processen leiden om deze te verhelpen. Om bovenstaande programma’s te ondersteunen maken we gebruik van project management. Deze dienst kunnen we ook inzetten om projecten welke door u zijn gewenst op een professionele manier te leiden. De Verbeterfabriek combineert een brede technische kennis met een gedegen kennis op het gebied van de bedrijfskunde. Deze unieke combinatie samen met een jarenlange werkervaring in de hightech procesindustrie maakt de verbeterfabriek tot uw professionele partner. Open
private:verbeterfabriek-2 1296862 Mar 19th, 2018 12:00AM Verbeterfabriek 14 2.00 Open Program Development Mar 18th, 2018 11:13PM Mar 18th, 2018 11:13PM Open
private:verbeterfabriek-2 1296862 Feb 17th, 2018 12:00AM Verbeterfabriek 14 2.00 Open Program Development Feb 17th, 2018 02:25PM Feb 17th, 2018 02:25PM De Verbeterfabriek is een bedrijfskundig adviesbureau dat zich inzet voor het verder verbeteren van uw bedrijfsvoering. We richten ons op de productie- en procesindustrie en de ondersteunende organisaties. Enerzijds kan verbeteren via een proactieve werkwijze. Hierbij streven we naar het vergroten van de kennis op het gebied van manufacturing excellence (Lean, TPM, …) binnen uw organisatie. Daarnaast onderscheiden we de reactieve werkwijze. Problemen of inefficiëntie welke ontstaan is binnen uw organisatie kunnen we in kaart brengen en daarbij kunnen we de processen leiden om deze te verhelpen. Om bovenstaande programma’s te ondersteunen maken we gebruik van project management. Deze dienst kunnen we ook inzetten om projecten welke door u zijn gewenst op een professionele manier te leiden. De Verbeterfabriek combineert een brede technische kennis met een gedegen kennis op het gebied van de bedrijfskunde. Deze unieke combinatie samen met een jarenlange werkervaring in de hightech procesindustrie maakt de verbeterfabriek tot uw professionele partner.
private:verbeterfabriek-2 1296862 Feb 16th, 2018 12:00AM Verbeterfabriek 14 2.00 Open Program Development Feb 16th, 2017 08:15AM Feb 16th, 2017 08:15AM De Verbeterfabriek is een bedrijfskundig adviesbureau dat zich inzet voor het verder verbeteren van uw bedrijfsvoering. We richten ons op de productie- en procesindustrie en de ondersteunende organisaties. Enerzijds kan verbeteren via een proactieve werkwijze. Hierbij streven we naar het vergroten van de kennis op het gebied van manufacturing excellence (Lean, TPM, …) binnen uw organisatie. Daarnaast onderscheiden we de reactieve werkwijze. Problemen of inefficiëntie welke ontstaan is binnen uw organisatie kunnen we in kaart brengen en daarbij kunnen we de processen leiden om deze te verhelpen. Om bovenstaande programma’s te ondersteunen maken we gebruik van project management. Deze dienst kunnen we ook inzetten om projecten welke door u zijn gewenst op een professionele manier te leiden. De Verbeterfabriek combineert een brede technische kennis met een gedegen kennis op het gebied van de bedrijfskunde. Deze unieke combinatie samen met een jarenlange werkervaring in de hightech procesindustrie maakt de verbeterfabriek tot uw professionele partner.
private:verbeterfabriek-2 1296862 Feb 15th, 2018 12:00AM Verbeterfabriek 14 2.00 Open Program Development Feb 15th, 2017 10:07AM Feb 15th, 2017 10:07AM De Verbeterfabriek is een bedrijfskundig adviesbureau dat zich inzet voor het verder verbeteren van uw bedrijfsvoering. We richten ons op de productie- en procesindustrie en de ondersteunende organisaties. Enerzijds kan verbeteren via een proactieve werkwijze. Hierbij streven we naar het vergroten van de kennis op het gebied van manufacturing excellence (Lean, TPM, …) binnen uw organisatie. Daarnaast onderscheiden we de reactieve werkwijze. Problemen of inefficiëntie welke ontstaan is binnen uw organisatie kunnen we in kaart brengen en daarbij kunnen we de processen leiden om deze te verhelpen. Om bovenstaande programma’s te ondersteunen maken we gebruik van project management. Deze dienst kunnen we ook inzetten om projecten welke door u zijn gewenst op een professionele manier te leiden. De Verbeterfabriek combineert een brede technische kennis met een gedegen kennis op het gebied van de bedrijfskunde. Deze unieke combinatie samen met een jarenlange werkervaring in de hightech procesindustrie maakt de verbeterfabriek tot uw professionele partner.
private:verbeterfabriek-2 1296862 Feb 14th, 2018 12:00AM Verbeterfabriek 14 2.00 Open Program Development Feb 14th, 2017 01:50PM Feb 14th, 2017 01:50PM De Verbeterfabriek is een bedrijfskundig adviesbureau dat zich inzet voor het verder verbeteren van uw bedrijfsvoering. We richten ons op de productie- en procesindustrie en de ondersteunende organisaties. Enerzijds kan verbeteren via een proactieve werkwijze. Hierbij streven we naar het vergroten van de kennis op het gebied van manufacturing excellence (Lean, TPM, …) binnen uw organisatie. Daarnaast onderscheiden we de reactieve werkwijze. Problemen of inefficiëntie welke ontstaan is binnen uw organisatie kunnen we in kaart brengen en daarbij kunnen we de processen leiden om deze te verhelpen. Om bovenstaande programma’s te ondersteunen maken we gebruik van project management. Deze dienst kunnen we ook inzetten om projecten welke door u zijn gewenst op een professionele manier te leiden. De Verbeterfabriek combineert een brede technische kennis met een gedegen kennis op het gebied van de bedrijfskunde. Deze unieke combinatie samen met een jarenlange werkervaring in de hightech procesindustrie maakt de verbeterfabriek tot uw professionele partner.
private:verbeterfabriek-2 1296862 Feb 13th, 2018 12:00AM Verbeterfabriek 14 2.00 Open Program Development Feb 13th, 2017 04:11PM Feb 13th, 2017 04:11PM De Verbeterfabriek is een bedrijfskundig adviesbureau dat zich inzet voor het verder verbeteren van uw bedrijfsvoering. We richten ons op de productie- en procesindustrie en de ondersteunende organisaties. Enerzijds kan verbeteren via een proactieve werkwijze. Hierbij streven we naar het vergroten van de kennis op het gebied van manufacturing excellence (Lean, TPM, …) binnen uw organisatie. Daarnaast onderscheiden we de reactieve werkwijze. Problemen of inefficiëntie welke ontstaan is binnen uw organisatie kunnen we in kaart brengen en daarbij kunnen we de processen leiden om deze te verhelpen. Om bovenstaande programma’s te ondersteunen maken we gebruik van project management. Deze dienst kunnen we ook inzetten om projecten welke door u zijn gewenst op een professionele manier te leiden. De Verbeterfabriek combineert een brede technische kennis met een gedegen kennis op het gebied van de bedrijfskunde. Deze unieke combinatie samen met een jarenlange werkervaring in de hightech procesindustrie maakt de verbeterfabriek tot uw professionele partner.
private:verbeterfabriek-2 1296862 Feb 12th, 2018 12:00AM Verbeterfabriek 14 2.00 Open Program Development Feb 12th, 2017 04:15AM Feb 12th, 2017 04:15AM De Verbeterfabriek is een bedrijfskundig adviesbureau dat zich inzet voor het verder verbeteren van uw bedrijfsvoering. We richten ons op de productie- en procesindustrie en de ondersteunende organisaties. Enerzijds kan verbeteren via een proactieve werkwijze. Hierbij streven we naar het vergroten van de kennis op het gebied van manufacturing excellence (Lean, TPM, …) binnen uw organisatie. Daarnaast onderscheiden we de reactieve werkwijze. Problemen of inefficiëntie welke ontstaan is binnen uw organisatie kunnen we in kaart brengen en daarbij kunnen we de processen leiden om deze te verhelpen. Om bovenstaande programma’s te ondersteunen maken we gebruik van project management. Deze dienst kunnen we ook inzetten om projecten welke door u zijn gewenst op een professionele manier te leiden. De Verbeterfabriek combineert een brede technische kennis met een gedegen kennis op het gebied van de bedrijfskunde. Deze unieke combinatie samen met een jarenlange werkervaring in de hightech procesindustrie maakt de verbeterfabriek tot uw professionele partner.
private:verbeterfabriek-2 1296862 Feb 11th, 2018 12:00AM Verbeterfabriek 14 2.00 Open Program Development Feb 11th, 2017 05:35AM Feb 11th, 2017 05:35AM De Verbeterfabriek is een bedrijfskundig adviesbureau dat zich inzet voor het verder verbeteren van uw bedrijfsvoering. We richten ons op de productie- en procesindustrie en de ondersteunende organisaties. Enerzijds kan verbeteren via een proactieve werkwijze. Hierbij streven we naar het vergroten van de kennis op het gebied van manufacturing excellence (Lean, TPM, …) binnen uw organisatie. Daarnaast onderscheiden we de reactieve werkwijze. Problemen of inefficiëntie welke ontstaan is binnen uw organisatie kunnen we in kaart brengen en daarbij kunnen we de processen leiden om deze te verhelpen. Om bovenstaande programma’s te ondersteunen maken we gebruik van project management. Deze dienst kunnen we ook inzetten om projecten welke door u zijn gewenst op een professionele manier te leiden. De Verbeterfabriek combineert een brede technische kennis met een gedegen kennis op het gebied van de bedrijfskunde. Deze unieke combinatie samen met een jarenlange werkervaring in de hightech procesindustrie maakt de verbeterfabriek tot uw professionele partner.
private:verbeterfabriek-2 1296862 Feb 10th, 2018 12:00AM Verbeterfabriek 14 2.00 Open Program Development Feb 10th, 2017 06:43AM Feb 10th, 2017 06:43AM De Verbeterfabriek is een bedrijfskundig adviesbureau dat zich inzet voor het verder verbeteren van uw bedrijfsvoering. We richten ons op de productie- en procesindustrie en de ondersteunende organisaties. Enerzijds kan verbeteren via een proactieve werkwijze. Hierbij streven we naar het vergroten van de kennis op het gebied van manufacturing excellence (Lean, TPM, …) binnen uw organisatie. Daarnaast onderscheiden we de reactieve werkwijze. Problemen of inefficiëntie welke ontstaan is binnen uw organisatie kunnen we in kaart brengen en daarbij kunnen we de processen leiden om deze te verhelpen. Om bovenstaande programma’s te ondersteunen maken we gebruik van project management. Deze dienst kunnen we ook inzetten om projecten welke door u zijn gewenst op een professionele manier te leiden. De Verbeterfabriek combineert een brede technische kennis met een gedegen kennis op het gebied van de bedrijfskunde. Deze unieke combinatie samen met een jarenlange werkervaring in de hightech procesindustrie maakt de verbeterfabriek tot uw professionele partner.

Request a demo to view additional historical data, and much more.

Make fast
queries

No longer rely on engineers to access data; build and share queries with intuitive tools, and derive insights in real time.

Bookmark queries with your team

Save and share custom queries using a private bookmarking feature, accessible to your whole team.

Be first to know with alerts

Scan data points across millions of companies and receive emails when relevant metrics cross critical thresholds.

Visualize data for quick insights

Create custom keyword-based word clouds, charts, and advanced visualizations to quickly analyze the data.

Map competitor locations

Analyze competitor presence and growth over time by overlaying store locations with the Nearby Competitor feature.

Add widgets to your dashboards

Access existing maps, charts, word clouds, and other visualizations to understand your data quickly. Or build custom widgets to view data just the way you want it.